"Немає різниці, проти кого граємо": Ребров висловився про суперників України у Лізі націй

04 вересня 2024 р. 14:26

04 вересня 2024 р. 14:26


Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками щодо суперників, з якими синьо-жовті зіграють у Лізі націй.

Як повідомляє Tribuna.com, перший матч у цьому турнірі Україна зіграє 7 вересня проти національної команди Албанії, а 10 вересня нашу команду прийматиме збірна Чехії.

На питання щодо того, як Ребров оцінює рівень збірних, які грають проти нашої команди у Лізі націй, головний тренер відповів, що він має багато інформації про ці команди. Зокрема, журналісти зауважили, що всі суперники України на цьому турнірі грали на Євро 2024, а наша команда могла отримати й простіших опонентів, якщо врахувати, що синьо-жовті грають у дивізіоні В.

"Ви правильно сказали, що всі збірні грали на Євро. Ми маємо багато інформації про ці команди. Вони потрапили на Євро напряму, тільки Грузія потрапила через матчі плей-оф, тому ми серйозно ставимося до цих збірних. Немає різниці, проти кого ми граємо" , — зауважив Ребров.

Він також наголосив, що Україна продемонструвала в іграх відбіркового циклу до чемпіонату Європи 2024, який пройшов у Німеччині, що нашій команді немає різниці, проти кого грати.

"Ми повинні думати про себе і серйозно готуватися", — додав тренер.

Варто наголосити, що в Лізі націй Україна зіграє проти Албанії, Чехії та Грузії. Водночас на Євро 2024 Албанія та Чехія не спромоглися вийти у раунд плей-оф та, як і Україна, посіли останні місця у своїх групах. Наша команда сенсаційно програла Румунії (3:0), після чого перемогла команду зі Словаччини (2:1) та зіграла у нічию з Бельгією (0:0). Так, Україна, набравши чотири очки на груповому етапі Євро, не змогла пробитись у раунд плей-оф та завершила виступ на турнірі.

Зокрема, Грузія у своїй групі зазнала поразки у першому матчі проти Туреччини (3:1), але зіграла у нічию з Чехією та сенсаційно перемогла фаворита групи — збірну Португалії (2:0). Так, грузинська команда вийшла у 1\8 плей-оф континентального турніру, де розгромно поступилася збірній Іспанії (4:1).

Нагадаємо, на початку серпня Сергій Ребров заявив, що готовий покинути свою посаду , якщо його робота не влаштовує Українську асоціацію футболу. При цьому контракт фахівця підписано на три роки.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

"Немає різниці, проти кого граємо": Ребров висловився про суперників України у Лізі націй

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua