Українка вийшла у півфінал парного розряду на усіх турнірах Grand Slam: це вперше в історії нашої держави

04 вересня 2024 р. 17:34

04 вересня 2024 р. 17:34


Тенісистка Людмила Кіченок стала першою українською спортсменкою, яка дійшла до півфіналу парного розряду на всіх турнірах Grand Slam. Цього року вона дійшла до цієї стадії на US Open.

Як зазначає джерело, Людмила Кіченок раніше вже виходила до півфіналу 2022 Roland Garros, 2022 Wimbledon, 2024 Australian Open. Цього року тенісистка дійшла до 1\2 фіналу US Open.

Цікаво, що на всіх чотирьох "мейджорах", де Кіченок доходила до півфіналу, вона виступала разом з представницею Латвії Оленою Остапенко. На Australian Open у 2024 році тенісистки зіграли у фіналі.

Зазначимо, що в одинарному розряді найкращий результат має Еліна Світоліна, якій вдалось дійти до півфіналу на Wimbledon та US Open.

Раніше повідомлялось, що найкраща тенісистка України Марта Костюк увірвалась у двадцятку світового рейтингу Жіночої тенісної асоціації. Еліна Світоліна та Даяна Ястремська розташувались у третьому та четвертому десятку відповідно.

Нагадаємо, в інтерв’ю британським журналістам Світоліна розповідала, що зі серйозною мотивацією виходить на поєдинки з російськими спортсменами . За її словами, коли вона грає проти представниць Російської Федерації, то бореться, як український солдат.

Варто зазначити, що в української тенісистки Марти Костюк зіпсувались стосунки з представницею Іспанії Паулою Бадосою через контакти останньої з білорускою Аріною Соболенко.

Нещодавно українська тенісистка Даяна Ястремська заявила, що й надалі дотримуватиметься своєї позиції щодо рукостискань з представниками Російської Федерації. Вона продовжуватиме їх ігнорувати на змаганнях.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Українка вийшла у півфінал парного розряду на усіх турнірах Grand Slam: це вперше в історії нашої держави

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua