Світоліна та Костюк заробили найбільше: які гонорари в українських тенісисток за участь в US Open

04 вересня 2024 р. 20:14

04 вересня 2024 р. 20:14


Усі українські тенісистки вже завершили виступи на турнірі Grand Slam на US Open, але це не завадило їм суттєво поповнити свій бюджет. Найбільше грошей вдалося заробити Еліні Світоліній та Марті Костюк, які вийшли до третього кола престижних змагань.

Про це йдеться на сайті US Open.

Марта Костюк та Еліна Світоліна заробили по 215 тисяч доларів за вихід до 32 найкращих тенісисток турніру. Ангеліна Калініна , яка дійшла до другого кола US Open, отримала 140 тисяч доларів призових.

Катерина Байндль, Юлія Стародубцева, Леся Цуренко та Даяна Ястремська завершили виступи на турнірі ще у першому колі. За свої виступи вони отримали по 100 тисяч доларів.

Дар'я Снігур за вихід у півфінал кваліфікації US Open поповнила свій рахунок на 38 тисяч доларів, а Катаріна Завацька та Анастасія Соболєва , які вилетіли у першому раунді відбору, по 25 тисяч американської валюти.

Раніше повідомлялось, що найкраща тенісистка України Марта Костюк увірвалась у двадцятку світового рейтингу Жіночої тенісної асоціації. Еліна Світоліна та Даяна Ястремська розташувались у третьому та четвертому десятку відповідно.

Нагадаємо, тенісистка Людмила Кіченок стала першою українською спортсменкою, яка дійшла до півфіналу парного розряду на всіх турнірах Grand Slam . Цього року вона дійшла до цієї стадії на US Open.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світоліна та Костюк заробили найбільше: які гонорари в українських тенісисток за участь в US Open

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua