Фанати "Гамбурга" виступили проти оренди свого стадіону київському "Динамо"

05 вересня 2024 р. 13:21

05 вересня 2024 р. 13:21


Уболівальники німецького "Гамбурга" виступили проти рішення надати свій стадіон в оренду київському "Динамо" для проведення матчів Ліги Європи.

Організація HSV Supporters Club зробила заяву у соцмережах.

"Ми розуміємо, що "Гамбург" отримає фінансову вигоду від цієї угоди, і принципово солідарні з людьми та клубами, які страждають від війни.

Але в цьому випадку "Гамбург" передає свій стадіон клубу, у якого неодноразово зустрічалася расистська та дискримінаційна поведінка. Цьому не місце на нашій арені. Не можна звинувачувати весь клуб у тому, що у його середовищі є подібні тенденції, якщо клуб при цьому займає чітку позицію та виступає проти.

У ситуації з "Динамо" це не так. Послідовних дій у цьому напрямі немає. Якщо "Гамбург" поважає наші цінності, то орендувати "Імтех Арену" таким клубам не можна. "Любіть Гамбург - ненавидьте расизм" стає порожніми словами.

Ми очікуємо на публічну заяву від представників "Гамбурга" про те, як забезпечити збереження цінностей на стадіоні "Імтех Арена", навіть коли "Гамбург" там не грає", – сказано в заяві.

Варто зазначити, що минулого сезону у Гамбурзі свої єврокубкові матчі проводив донецький "Шахтар" у Лізі чемпіонів та Лізі Європи.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" підписало лідера клубу УПЛ .

Фанати "Гамбурга" виступили проти оренди свого стадіону київському "Динамо"

Джерело: zn.ua (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua