Жертва Усика сподівається, що Ф'юрі переможе українця в реванші

05 вересня 2024 р. 16:52

05 вересня 2024 р. 16:52


Британський супертяж Даніель Дюбуа сподівається, що Тайсон Ф'юрі переможе у реванші Олександра Усика. Поєдинок пройде у грудні цього року.

Про це повідомляє Secondsout . Реванш між Усиком та Ф'юрі відбудеться у грудні після того, як українець здобув першу перемогу у бою та став абсолютним чемпіоном у травні.

"Я сподіваюся, що Ф'юрі це зробить, я сподіваюся, що Ф'юрі переможе. Але Усик добрий боєць, так, подивимося. Усик чудово себе проявив" , — сказав Дюбуа.

Британець також відреагував на пропозицію провести реванш з Усиком, якщо він переможе Джошуа.

"Можливо, так, безумовно, пройдемо через це. Але по одному бою за раз" , — заявив він.

Після перемоги над Джарреллом Міллером Дюбуа закликав трійку найсильніших побитися з ним.

"Усі гучні імена. Я йду за ними. Ей Джей, реванш з Усиком, Ф'юрі, всі вони. Я набув багато досвіду" , — наголосив Даніель Дюбуа.

Перше бажання Дюбуа виповнилося — 21 вересня на стадіоні "Вемблі" він зустрінеться з Ентоні Джошуа у рамках першого захисту свого титулу чемпіона світу.

Цікаво, що у серпні 2023 року Олександр Усик захистив три свої чемпіонські пояси, перемігши британця Даніеля Дюбуа. Перемогу українець здобув у дев’ятому раунді.

Варто зазначити, що раніше Усик хотів провести реванш з британцем Ентоні Джошуа в Києві, але тоді промоутер зіркового боксера Едді Хірн заявив, що Україна є "дуже малоймовірним" місцем проведення бою.

Раніше Олександр Усик, який володіє титулами WBA, WBO, WBC та IBO, поділився думками щодо своїх релігійних вподобань. Він, зокрема відповів на питання, чому не покинув Українську православну церкву московського патріархату .

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення його фонд Олександра Усика допомагає постраждалим родинам. Провів сім благодійних аукціонів і переказав близько 740 тисяч доларів на підтримку української армії.

Напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відзначили видатних людей нагородою "Національна легенда України". Свою нагороду отримав й абсолютний чемпіон світу Олександр Усик .

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Жертва Усика сподівається, що Ф'юрі переможе українця в реванші

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua