"Я сказала так": Харлан повідомила про заручини й показала свого нареченого

05 вересня 2024 р. 17:20

05 вересня 2024 р. 17:20


Відома українська фехтувальниця та шестиразова олімпійська призерка Ольга Харлан заручилася з італійським шаблістом Луїджі Самеле. Пара спортсменів зустрічається з 2018 року.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила сама спортсменка.

Варто наголосити, що 4 вересня Харлан святкувала свій 34-й день народження, а у четвер, 5 вересня, отримала пропозицію від свого хлопця.

"Неочікувано я відповіла "так" , — написала вона.

Зокрема, спортсменка поділилася милим фото з нареченим. На світлині можна побачити радісні емоції Ольги та її майбутнього чоловіка Луїджі, а також каблучку на пальці спортсменки. На фоні видно, що пара стоїть на березі моря, з чого можна зробити висновок, що Самеле справжній романтик, який обрав чудове місце для пропозиції руки та серця.

Фото: Facebook-сторінка Ольги Харлан

Зазначимо, що Харлан є бронзовою та золотою призеркою Олімпіади у Парижі та абсолютною рекордсменкою серед українських атлетів, адже вона є лідеркою за кількістю виграних нагород на Олімпійських іграх серед українців. Зокрема, Харлан п'ята українська спортсменка, якій вдалося виграти два олімпійських "золота". Також вона та Олександр Усик отримали з рук президента Володимира Зеленського нагороди — Орден Свободи.

Раніше, а саме 12 серпня, у дописі благодійного фонду Сергія Притули в Instagram повідомлялося , що Ольга Харлан виставляла на благодійний аукціон свою шаблю. Українка завдала нею переможний укол у фіналі паризької Олімпіади у командних змаганнях. У фонді наголосили, що усі вторговані кошти підуть на закупівлю автоматизованих турелей "ШаБля".

Нагадаємо, 26 серпня Ольга Харлан разом із багатьма українцями рятувалася від масованого російський обстрілу . Спортсменка поділилася з інтернет-користувачами фотографіями з укриття.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

"Я сказала так": Харлан повідомила про заручини й показала свого нареченого

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua