Клуб УПЛ може знятись з чемпіонату через ультиматум власника команди: у чому причина

06 вересня 2024 р. 19:09

06 вересня 2024 р. 19:09


Футбольний клуб " Інгулець " зі села Петрове може знятись з Прем'єр-ліги, якщо через тиждень команді не дозволять грати на новому стадіоні. Відповідне рішення готовий прийняти президент клубу Олександр Поворознюк.

Він зазначив, що наступної суботи "Інгульцю" у шостому турі належить прийняти одеський "Чорноморець". Цей поєдинок для команди з Петрового має стати першим домашнім у сезоні.

"Утім сьогодні в офіс надійшов лист з Комітету атестації стадіонів, яким клубу забороняють проводити найближчий тур на щойно побудованому стадіоні, будівельні роботи на якому завершені" , — написав Бурбас.

Варто зазначити, що на офіційному сайті УПЛ поки що не вказаний стадіон, на якому пройде зустріч "Інгулець" — "Чорноморець".

Проти кого гратиме "Динамо Київ" у Лізі Європи

За підсумками жеребкування основного раунду Ліги Європи "Динамо" проведе умовно домашні поєдинки проти італійського "Лаціо", угорського "Ференцвароша", "Вікторії" Пльзень з Чехії та латвійського РФШ. Зокрема, на виїзді суперниками киян стануть італійська "Рома", за яку виступає український форвард Артем Довбик, іспанський "Реал Сосьєдад", турецький "Галатасарай" та "Гоффенхайм" з Німеччини.

Раніше "Динамо" Київ та "Шахтар" дізналися суперників у 1/8 Кубка України.

Раніше донецький "Шахтар" оприлюднив список гравців , які візьмуть участь у матчах основного етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2024/25. Всього у переліку 29 футболістів. "Гірники" у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів зіграють з "Баварією", "Боруссією", "Арсеналом, "Аталантою", ПСВ, "Янг Бойз", "Болоньєю" та "Брестом".

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Клуб УПЛ може знятись з чемпіонату через ультиматум власника команди: у чому причина

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua