Сергій Ребров анонсував кадрові зміни у збірній України

06 вересня 2024 р. 20:58

06 вересня 2024 р. 20:58


Перед поєдинком Ліги націй головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про новачків у команді. Наставник намагається підібрати ідеальний баланс.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Сергій Ребров, зокрема відповів на питання, чому відбулось так мало змін у складі збірної порівняно з Євро. З дебютантів у команді з'явився лише Владислав Кабаєв.

"Якщо ви бачили Євро – у нас наймолодша команда була на турнірі. Для нас дуже важливо зберегти баланс, який є між віковими гравцями та молоддю. Тому я вірю в цих гравців, вірю в цю команду. І повірте мені, на наступні ігри будуть зміни, будемо дивитися інших кандидатів. Зараз такий склад, але ми дивимося дуже багато кандидатів" , — сказав Ребров.

Травми у збірній

Ребров зазначив, що у команді є травмовані гравці: пошкодження отримав Денис Попов і не приїхав до табору збірної. Також Артем Довбик поїхав лікуватися у "Рому".

"Пошкодження (у Довбика, — ред.) достатньо велике, і він на 100 відсотків не буде готовий навіть до другої гри" , — додав Сергій Ребров.

Поєдинок Ліги націй Україна — Албанія відбудеться 7 вересня у Празі. Початок о 21:45.

Варто наголосити, що в Лізі націй Україна зіграє проти Албанії, Чехії та Грузії. Водночас на Євро 2024 Албанія та Чехія не спромоглися вийти у раунд плей-оф та, як і Україна, посіли останні місця у своїх групах. Наша команда сенсаційно програла Румунії (3:0), після чого перемогла команду зі Словаччини (2:1) та зіграла у нічию з Бельгією (0:0). Так, Україна, набравши чотири очки на груповому етапі Євро, не змогла пробитись у раунд плей-оф та завершила виступ на турнірі.

Зокрема, Грузія у своїй групі зазнала поразки у першому матчі проти Туреччини (3:1), але зіграла у нічию з Чехією та сенсаційно перемогла фаворита групи — збірну Португалії (2:0). Так, грузинська команда вийшла у 1\8 плей-оф континентального турніру, де розгромно поступилася збірній Іспанії (4:1).

Нагадаємо, на початку серпня Сергій Ребров заявив, що готовий покинути свою посаду , якщо його робота не влаштовує Українську асоціацію футболу. При цьому контракт фахівця підписано на три роки.

Раніше головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками щодо суперників , з якими синьо-жовті зіграють у Лізі націй.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Сергій Ребров анонсував кадрові зміни у збірній України

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua