Сьогодні збірна України зустрінеться з Албанією у Лізі націй: хто покаже матч

07 вересня 2024 р. 11:09

07 вересня 2024 р. 11:09


Збірна України з футболу у суботу, 7 вересня, зіграє проти Албанії в першому турі Ліги націй дивізіону B. Поєдинок відбудеться у столиці Чехії на Epet Arena.

Початок поєдинку за участю збірної України — о 21:45 за київським часом. Транслюватиме матч Ліги націй медіасервіс MEGOGO та "Суспільне Мовлення" на своїх місцевих телеканалах. Поєдинок на MEGOGO можна переглянути за передплатами "Максимальна", "Спорт", а також "Оптимальна".

Фаворит матчу Україна — Албанія

За версією букмекерів, збірна України є очевидним фаворитом зустрічі з Албанією. Експерти дають такі коефіцієнти на поєдинок Ліги націй Україна — Албанія:

  • Перемога України — 1,78;
  • Нічия — 3,70;
  • Перемога Албанії — 5,00.

Цікаво, що аналітики не вірять у те, що матч Україна — Албанія буде результативним. Поставити на те, що у матчі буде забито менш як три голи, можна на коефіцієнт 1,64. Тотал більш як 2,5 м'яча за гру можна впіймати з коефіцієнтом 2,31.

Варто наголосити, що в Лізі націй Україна зіграє проти Албанії, Чехії та Грузії. Водночас на Євро 2024 Албанія та Чехія не спромоглися вийти у раунд плей-оф та, як і Україна, посіли останні місця у своїх групах. Наша команда сенсаційно програла Румунії (3:0), після чого перемогла команду зі Словаччини (2:1) та зіграла у нічию з Бельгією (0:0). Так, Україна, набравши чотири очки на груповому етапі Євро, не змогла пробитись у раунд плей-оф та завершила виступ на турнірі.

Нагадаємо, головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками щодо суперників , з якими синьо-жовті зіграють у Лізі націй.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Сьогодні збірна України зустрінеться з Албанією у Лізі націй: хто покаже матч

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua