Ребров оголосив заявку збірної на матч Ліги націй з Албанією: туди не потрапив зірковий гравець

07 вересня 2024 р. 12:03

07 вересня 2024 р. 12:03


Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров визначився із заявкою команди на матч Ліги націй проти Албанії. У ній відсутній вінгер "Челсі" Михайло Мудрик.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

Михайло Мудрик був відсутній на вчорашньому тренуванні національної команди. Згідно з оприлюдненою інформацією, у 23-річного українця невелике ушкодження.

Заявка збірної України на матч Ліги націй з Албанією:

Воротарі : Бущан, Трубін, Лунін;

Захисники : Конопля, Бондар, Таловєров, Забарний, Миколенко, Тимчик, Матвієнко;

Півзахисники : Сидорчук, Степаненко, Ярмоленко, Маліновський, Шапаренко, Судаков, Циганков, Зінченко, Бражко, Піхальонок, Кабаєв"

Нападники : Яремчук, Ванат.

Поєдинок Ліги націй Україна — Албанія відбудеться 7 вересня у Празі. Початок о 21:45.

Варто наголосити, що в Лізі націй Україна зіграє проти Албанії, Чехії та Грузії. Водночас на Євро 2024 Албанія та Чехія не спромоглися вийти у раунд плей-оф та, як і Україна, посіли останні місця у своїх групах. Наша команда сенсаційно програла Румунії (3:0), після чого перемогла команду зі Словаччини (2:1) та зіграла у нічию з Бельгією (0:0). Так, Україна, набравши чотири очки на груповому етапі Євро, не змогла пробитись у раунд плей-оф та завершила виступ на турнірі.

Перед поєдинком Ліги націй головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про новачків у команді . Наставник намагається підібрати ідеальний баланс.

Нагадаємо, раніше тренер збірної України Сергій Ребров зазначив, що у команді є травмовані гравці: пошкодження отримав Денис Попов і не приїхав до табору збірної. Також Артем Довбик відправився лікуватися у "Рому".

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Ребров оголосив заявку збірної на матч Ліги націй з Албанією: туди не потрапив зірковий гравець

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua