Поразка на старті: українські футболісти програли збірній Албанії в Лізі націй (відео)

08 вересня 2024 р. 00:19

08 вересня 2024 р. 00:19


Збірна України з футболу з поразки розпочала виступи в новому сезоні Ліги націй . "Синьо-жовті" програли команді Албанії з рахунком 1:2.

Усі голи в цьому матчі Ліги націй футболісти забили після перерви. Попри те, що відзначилися першими, підопічні Сергія Реброва не продемонстрували належного рівня гри для того, щоби досягнути позитивного результату.

На офіційному рівні Україна й Албанія зустрічалися вперше за 19 років. Матч також став для підопічних Сергія Реброва першим після завершення виступів у груповому раунді Євро-2024.

Албанці теж брали участь у чемпіонаті Європи, набравши одне очко після трьох ігор. Серед інших матчів, команда мінімально поступилася майбутнім чемпіонам іспанцям у третьому турі — 0:1.

Перший тайм закінчився внічию 0:0. Чотирьох хвилин у другому таймі вистачило "синьо-жовтим" для першого гола. Після навісу без опіки албанці залишили Юхима Коноплю, і захисник першим дотиком вразив нижній кут — 1:0. На 54 хвилині Ардіан Ісмаїлі скористався зі серії відскоків у штрафному України після подачі з кутового та забив із декількох метрів. Далі вже попереду були албанці. Захисники збірної України пропустили прострільну передачу на Ясіра Асані, який потужним ударом встановив фінальний рахунок — 2:1 на користь гостей.

У вівторок, 10 вересня, українська команда проведе другий матч у Лізі націй — на виїзді зустрінеться зі збірною Чехії, яка на старті турніру програла 1:4 Грузії.

Нагадаємо, що в заявці української команди на матч Ліги націй проти Албанії був відсутній вінгер "Челсі" Михайло Мудрик . У нього не значна травма, лікарі кажуть, що проти чехів він, імовірно, вже зможе зіграти.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Поразка на старті: українські футболісти програли збірній Албанії в Лізі націй (відео)

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua