Лідер "Динамо" минулого літа відмовився переходити до турецького клубу

12 вересня 2024 р. 12:54

12 вересня 2024 р. 12:54


Минулого літа півзахисник київського "Динамо" та збірної України Микола Шапаренко був трансферною ціллю турецького "Бешикташа".

Про це розповів президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю Football Hub .

"Я, як президент клубу, пошуткував, що Шапаренко коштує 300 мільйонів, тому що хтось з донецького Шахтаря сказав, що Судаков коштує 150 мільйонів. Але ні один, ні інший не коштує таких грошей. Усі розумні люди розуміють, що я пожартував, а диванні журналісти писали, що 300 мільйонів коштує один, а 150 мільйонів інший. Але я пожартував, можливо недоречно.

Так, у всіх є певна ціна. По Шапаренку можу сказати, що була пропозиція з "Бешикташа". Мені зателефонував президент "Бешикташа" і запитав, чи готовий я продати Шапаренка. Перш за все, я запитав у Шапаренка і він мені сказав, що до Туреччини їхати не хоче. Все, більше пропозицій по Шапаренку не було.

Якщо Шапаренко бачить себе в одному з топ-5 чемпіонатів, то він повинен прогресувати та розібратися”, – зазначив Суркіс.

25-річний Микола Шапаренко виступає за першу команду "Динамо" з 2017 року. Також на рахунку хавбека 36 матчів та 2 голи за збірну України.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" підписало лідера клубу УПЛ .

Лідер "Динамо" минулого літа відмовився переходити до турецького клубу

Джерело: zn.ua (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua