Воротар Лунін підписав новий контракт із "Реалом": скільки часу українець планує ще грати в Мадриді

13 вересня 2024 р. 20:41

13 вересня 2024 р. 20:41


Український воротар Андрій Лунін продовжив контракт із мадридським "Реалом" до 2030 року. Тепер його угода зі столичним клубом Іспанії чинна ще на п’ять років.

Про це повідомив офіційний сайт мадридського "Реала" . Попередній контракт був розрахований до літа 2025 року.

Про зарплатню гравця не повідомляється, але у травні The Athletic заявив, що іспанський клуб підвищить оклад Луніну через успішні виступи у сезоні-2023/2024.

Нову угоду з Луніним "Реал" підписав на тлі його виступів минулого сезону, коли Андрій відіграв вісім поєдинків Ліги чемпіонів (шість — у плей-оф), а також два "класичні" дербі проти "Барселони".

"Сподіваюся, я буду в "Реалі" до смерті" , — сказав українець після продовження угоди з "вершковими".

У сезоні-2024/2025 воротар провів на лаві запасних усі матчі за участі "Реала", так і не з'явившись на полі нового сезону. Наступний поєдинок "Реал" проведе вже у суботу, 15 вересня. Чинні чемпіони поїдуть у гості в Країну Басків до "Реал Сосьєдада".

Як відомо, Андрій Лунін перейшов до "Реала" 2018 року з луганської "Зорі" за 8,5 мільйона євро. У двох наступних сезонах грав в оренді за іспанські "Леганес", "Вальядолід" і "Ов'єдо". До сезону-2023/2024 провів за клуб лише 17 матчів, у яких пропустив 19 голів і залишив свої ворота "сухими" лише чотири рази.

Загалом попереднього сезону Лунін провів 31 матч за "Реал" і пропустив 32 голи. У 12 поєдинках зіграв "на нуль". Лунін разом із "Реалом" двічі виграв Лігу чемпіонів — став першим дворазовим переможцем турніру серед українців. В останньому фіналі проти дортмундської "Боруссії" не грав — до складу повернувся Тібо Куртуа.

У складі мадридців українець виграв дев'ять трофеїв, серед яких два чемпіонства Іспанії, дві перемоги у Суперкубку Іспанії та Європи. Також українець вигравав Кубок Іспанії та Клубний чемпіонат світу.

Нагадаємо, ще в липні агент Андрія Луніна Жорже Мендеш переконував воротаря залишити "Реал" цього літа. Адже в українця мало шансів вибороти місце в основі іспанського гранда.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Воротар Лунін підписав новий контракт із "Реалом": скільки часу українець планує ще грати в Мадриді

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua