Збірна України з футзалу стартувала на чемпіонаті світу: як зіграли "синьо-жовті" проти аргентинців

15 вересня 2024 р. 22:06

15 вересня 2024 р. 22:06


Збірна України з футзалу провела дебютний матч на чемпіонаті світу 2024 року, який проходить в Узбекистані. У Ташкенті "синьо-жовті" поступилися збірній Аргентини з розгромним рахунком 1:7.

Про це повідомило " Суспільне Спорт ". Там зазначили, що поєдинок проти чинних віце-чемпіонів світу став першим для України на такому рівні від 2016 року. Тоді Україна дійшла до 1/8 фіналу, програвши на цій стадії саме збірній Аргентини — 0:1.

Старту підопічних Олександра Косенка передував матч Анголи проти Афганістану, в якому представники Азії здобули перемогу з рахунком 6:4.

Україна й Аргентина вели рівну гру протягом усього першого тайму. Наша команда відкрила рахунок на 16 хвилині. Ігор Чернявський обіграв аргентинського гравця у центрі поля та віддав передачу на правий фланг, звідки Петро Шотурма зовнішньою стороною стопи уразив верхній кут воріт суперника — 1:0.

Аргентина зрівняла рахунок з 10-метрового удару та майже відразу подвоїла перевагу — 2:1 після першого тайму. Друга половина матчу також розпочалась з пропущеного м'яча для України. Після цього "синьо-жовті" так і не змогли оговтатися та дозволили суперниками відзначитися ще чотири рази — 1:7.

До плей-оф потраплять дві перші команди кожної з груп, а також чотири з шести найкращих збірних, що посядуть треті місця. У матчі другого туру в середу, 18 вересня, на збірну України очікує матч з Анголою. Аргентина цього ж дня зіграє з Афганістаном.

Нагадаємо, що київський футзальний клуб "ХІТ" отримав суперників в основному раунді Ліги чемпіонів сезону-2023/2024. Команда зі столиці — єдиний учасник від України в цьому турнірі. За результатами жеребкування суперниками киян у групі стали "Картахена" (Іспанія), "Андерлехт" (Бельгія) та "Рекорд" (Польща). Міні-турнір пройде в Бельгії, в період з 22 по 27 жовтня.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Збірна України з футзалу стартувала на чемпіонаті світу: як зіграли "синьо-жовті" проти аргентинців

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua