"Марсель" серйозно розглядає трансфер Мудрика: клуб очолює екс-тренер "Шахтаря"

19 вересня 2024 р. 18:16

19 вересня 2024 р. 18:16


Лондонський " Челсі " хоче позбутися кількох другорядних гравців у січневе трансферне вікно. У цей перелік входить гравець збірної України Михайло Мудрик.

Про це повідомляє TEAMtalk з посиланням на джерела.

За даними видання, український вінгер зазнає труднощів з отриманням стабільного ігрового часу після свого переходу на "Стемфорд Брідж" з донецького "Шахтаря" за 88,5 мільйона фунтів стерлінгів (включаючи надбавки).

23-річний Мудрик поки що не зміг вписатися в систему нового менеджера Енцо Марески. Італійський тренер ясно дав зрозуміти, що він має попрацювати, якщо Михайло хоче стати постійним гравцем стартового складу.

TEAMtalk розуміє, що це змусило крайнього нападника відчайдушно шукати можливість перейти в інше місце, щоб отримувати більше ігрового часу, і рішення може бути знайдено у січні. Передбачається, що "Челсі" готовий продати Мудрика в це трансферне вікно, а джерела описують його відхід з клубу як "цілком можливий".

Інтерес до Мудрика є у Прем'єр-лізі та по всій Європі. Наприклад, "Баварія Мюнхен" наполягала на його оренді у січні цього року. "Баварія", як і раніше, придивляється до Мудрика, але інтерес до нього послабшав після того, як Томас Тухель залишив німецький клуб, а владу у свої руки взяв на себе Венсан Компані.

Раніше журналіст Саймон Філіпс повідомляв, що лондонський "Челсі" планує цього сезону у зимове трансферне вікно відправити українського півзахисника Михайла Мудрика в оренду . У поточному сезоні українець відзначився однією результативною передачею у чотирьох матчах за англійський клуб.

Зауважимо, що у серпні Мудрик змінив свого агента та став клієнтом української агентської компанії Вадима Шаблія ProStar. Раніше агентські послуги футболісту забезпечував Олексій Альохін з компанії ALIK FOOTBALL MANAGEMENT.

Нагадаємо, 10 вересня збірна України програла національній команді Чехії в матчі другого туру групового раунду Ліги націй сезону-2024/25. Поєдинок на "Еден Арені" у чеській Празі завершився з рахунком 3:2.

"Марсель" серйозно розглядає трансфер Мудрика: клуб очолює екс-тренер "Шахтаря"

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua