Джошуа – Дюбуа: де і коли дивитись бій за титул чемпіона світу

20 вересня 2024 р. 00:52

20 вересня 2024 р. 00:52


У суботу, 21 вересня, на рингу зустрінуться колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) та володар поясу IBF Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО).

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція бою Ентоні Джошуа – Даніель Дюбуа.

Де та о котрій дивитись бій Джошуа – Дюбуа

У прямому ефірі українські вболівальники зможуть переглянути поєдинок легально на відеосервісі DAZN. Однак для цього треба купити підписку на місяць або окремо на перегляд вечора боксу.

Окрім того, поєдинок покажуть британські телеканали Sky Sports та TNT Sports.

Боксерське шоу на стадіоні "Вемблі" розпочнеться о 20:00 , але кілька годин проходитимуть поєдинки андеркарда. Головний бій вечора відбудеться не раніше півночі за київським часом .

Головне перед боєм

На кону поєдинку стоятиме титул чемпіона світу за версією IBF. Від нього відмовився українець Олександр Усик, аби британці змогли провести титульний бій. З того часу Дюбуа перестав бути "тимчасовим" чемпіоном і тепер готується до захисту повноцінного поясу.

Варто зазначити, що Джошуа програв два бої Усику, а Дюбуа зустрічався з українцем один раз і також зазнав поразки. Сам Олександр готується до реваншу проти Тайсона Ф'юрі, який відбудеться 21 грудня.

За задумом промоутерів Джошуа може знову стати чемпіоном світу та стати суперником переможця реваншу Усик – Ф'юрі. Поразка від Дюбуа може стати кінцем кар'єри боксера, який свого часу перемагав Володимира Кличка.

Раніше повідомлялося про те, що Усик і Ф'юрі будуть присутні в Лондоні на бою Джошуа – Дюбуа.

Джошуа – Дюбуа: де і коли дивитись бій за титул чемпіона світу

Джерело: zn.ua (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua