Матч Ліги націй Україна — Чехія: де та коли дивитись поєдинок

14 жовтня 2024 р. 09:33

14 жовтня 2024 р. 09:33


У понеділок, 14 жовтня, у межах четвертого туру Ліги націй збірна України з футболу зіграє проти національної збірної Чехії. Формально домашній для української команди матч пройде у польському Вроцлаві.

Як повідомляє "UA-футбол", гра розпочнеться о 21:45 за київським часом. Транслювати матч буде медіасервіс MEGOGO. Також трансляція поєдинку доступна на регіональних телеканалах "Суспільного".

Матч розсудить іспанський арбітр Гульєрмо Куадра. На лініях йому допомагатимуть Гуадалупе Поррас Аюсо та Іньїго Прієто. Обов’язки четвертого арбітра виконуватиме Мігель Анхель Ортіс Аріас.

Варто зауважити, що перший матч в цьогорічному розіграші Ліги націй українська збірна програла чехам з рахунком 3:2. Загалом Україна грала з Чехією шість разів. Так, два матчі закінчились у нічию, а ще два поєдинки виграли українці. В активі чеської збірної є дві перемоги над "синьо-жовтими".

Букмекери не визначили фаворита у цьому матчі. Шанси обох команд на перемогу оцінені коефіцієнтом 2,7, а ставки на нічию у цьому матчі приймають з коефіцієнтом 3,2.

Наразі українська збірна має у своєму активі три очки та перебуває на останньому місці у групі цьогорічного розіграшу Ліги націй. У п'ятницю, 12 жовтня, підопічні Реброва переграли лідера квартету збірну Грузії (1:0).

Нагадаємо, раніше компанія Adidas та Українська асоціація футболу розпочали свою співпрацю . Так, було представлено нові домашні та виїзні комплекти форми збірних України на сезон-2024/2025.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Матч Ліги націй Україна — Чехія: де та коли дивитись поєдинок

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua