Талановитим українським футболістом зацікавився "Манчестер Сіті"

22 жовтня 2024 р. 15:37

22 жовтня 2024 р. 15:37


Генеральний директор донецького " Шахтаря " Сергій Палкін назвав найперспективніших футболістів клубу. Зокрема, українським півзахисником Георгієм Судаковим цікавиться англійський гранд "Манчестер Сіті".

Як повідомляє Tribuna.com, посилаючись на слова Палкіна, найвідомішим гравцем команди наразі є Георгій Судаков. Окрім українця, у гірників є кілька цікавих гравців, наприклад, бразильці Кевін і Марлон.

Коментуючи перспективи Судакова, Палкін заявив, що ним цікавляться не лише містяни, але й інші клуби Англійської прем'єр-ліги.

"Ним цікавиться "Манчестер Сіті", за ним спостерігають і інші англійські клуби", — заявив Палкін.

Посадовець наголосив, що пів року тому донецький клуб вів переговори про трансфер Судакова в італійський "Наполі", але тоді трансфер провести не вийшло.

"Я впевнений, що кілька клубів зроблять йому пропозиції під час трансферного вікна" , — додав гендиректор "Шахтаря".

Раніше, а саме у травні, авторитетний інсайдер Ніколо Скіра повідомляв, що Донецький "Шахтар" влітку був готовий продати півзахисника команди Георгія Судакова . Потенційним покупцям довелося б викласти за лідера команди 70 мільйонів євро.

Нагадаємо, у березні видання Mundo Deportivo повідомляло, що Георгій Судаков викликав зацікавленість у каталонської "Барселони" . Гравець був зацікавлений у зміні ситуації. Також його приваблюють виступи в іспанській Ла Лізі та англійській Прем'єр-лізі.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Талановитим українським футболістом зацікавився "Манчестер Сіті"

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua