Букмекери назвали найімовірніший рахунок матчу Ліги чемпіонів "Арсенал" — "Шахтар"

22 жовтня 2024 р. 18:41

22 жовтня 2024 р. 18:41


У вівторок, 22 жовтня, донецький " Шахтар " зіграє проти лондонського "Арсеналу" в рамках третього туру Ліги чемпіонів. Експерти переконані, що "гірники" програють матч у Лондоні з різницею у два голи.

Згідно з котируванням відомої української букмекерської контори, шанси на перемогу "гірників" становлять 1 до 14 (1,17 на тріумф лондонців та 14,50 на перемогу донеччан). Коефіцієнт на нічийний результат поєдинку становить 8,50.

Букмекери також переконані, що "Шахтарю" не вдасться відзначитись забитим м'ячем у ворота "Арсеналу" — 1,70 на те, що не заб'є і 2,13 — на успіх "гірників. Найімовірніший рахунок матчу, на думку експертів, — 2:0 на користь лондонців . На такий результат букмекер пропонує коефіцієнт 6,7.

Експерти вважають, що у нападника "Шахтаря" Данило Сікана найбільше шансів відзначитись у воротах "Арсеналу". На його результативну дію можна поставити з коефіцієнтом 6,50.

Гра відбудеться у Лондоні на стадіоні Emirates. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію матчу покаже медіасервіс MEGOGO.

Зауважимо, що українська команда має у своєму активі одне очко після двох матчів у Лізі чемпіонів. У першому поєдинку донецький клуб зіграв у нічию з італійською "Болоньєю" (0:0), а у другому турі розгромно програв італійській "Аталанті" (0:3).

Нагадаємо, Київське "Динамо" і донецький "Шахтар " вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги . Зустріч пройде у Києві.

Букмекери назвали найімовірніший рахунок матчу Ліги чемпіонів "Арсенал" — "Шахтар"

Джерело: trueua.info (Спорт)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua