Кіану Рівз розповів, що отримав травму на зйомках нового фільму

27 липня 2024 р. 01:18

27 липня 2024 р. 01:18


Канадський актор Кіану Рівз поділився, що знявся у комедійному бойовику Good Fortune («Удача»), на знімальному майданчику якого отримав складну травму.

Про це пише Variety.

Канадський актор, режисер і продюсер Кіану Рівз став гостем «Пізнього шоу» і розповів про зйомки в новому проєкті. Він зіграв янгола-охоронця у майбутньому американському комедійному фільмі Азіза Ансарі Good Fortune («Удача»). Комедійний бойовик став режисерським дебютом для Ансарі.

У фільмі Рівз знявся разом з самим Ансарі, Сетом Рогеном, Кеке Палмером і Сандрою О. На знімках зі знімального майданчика Рівз стоїть на милицях.

«Я знімав сцену з Азізом Ансарі та Сетом Рогеном, і ми були нажахані. Мені це сподобалося, я стояв там, і ми закінчили сцену, і ви знаєте, коли вам холодно і вас трясе? У мене був купальний костюм і рушник. Знаєте, коли накидаєш це на голову і дрижиш?», — поділився актор.

Він розповів, що ходив по кімнаті і робив ковзні рухи. Там були килими, і в одному місці утворилася маленька «кишеня».

«Моя нога застрягла в кишені під час ходьби, я почав рухатися вниз, але [моє коліно] не рушило. А потім, як у сповільненій зйомці, я впав. Мої руки витягнулися, але моє коліно відмовило, тому що в ньому щось було. І я вдарився. І моя колінна чашечка — колінна чашечка — тріснула, як картопляні чипси», — розповів Рівз.

Спершу йому здалося, що нічого серйозного не сталося, проте потім він зрозумів, що щось не так. Враховуючи статус Рівза як легенди бойовиків, зірка пожартував щодо своєї травми: «Комедія — це важко, чувак».

Ансарі похвалив Рівза на CinemaCon на початку цього року за те, що він продовжив зйомки попри травму. Сценарист і режисер уточнив, що нещасний випадок стався приблизно через 15 днів після початку зйомок комедії.

Кіану Рівз розповів, що отримав травму на зйомках нового фільму

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua