Олександр Педан розповів про свої почуття до Лесі Нікітюк

27 липня 2024 р. 09:23

27 липня 2024 р. 09:23


Популярний український телеведучий Олександр Педан раптово заговорив про те, що думає на рахунок колеги Лесі Нікітюк і вразив неочікуваною заявою.

Олександр Педан працює на телебаченні вже майже 20 років. І увесь цей період він здебільшого заробляє саме за допомогою розважального формату. В нього було безліч партнерів, змінювалися студії, але він залишається не просто професіоналом свого діла, але прекрасним другом для тих, хто його оточує.

Зокрема, потроху навколо нього змінюється оточення і змінюється він сам. Замість Ольги Фреймут поряд давно Лесі Нікітюк. Сергія Притулу також замінили, але він продовжує любити тих, хто знаходиться поруч, і зовсім не скупиться на компліменти та вираження своїх почуттів.

Олександр Педан, Сергій Притула та Леся Нікітюк на зйомках шоу "Хто зверху?"

Зокрема, нещодавно чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких виразив свою повагу коли зі Лесі Нікітюк, заявивши, що вона найкраще телеведуча, а також додавши смайлик королівської корони, даючи зрозуміти, що саме вона — королева. Олександр Педан розповів про свої почуття до Лесі Нікітюк

Однак, компліменти отримали і інші колеги зірки, тож ніхто не залишився без уваги.

Нагадуємо, що хороший друг Олександра Педана та його співведучий Сергій Притула 2 роки тому заявив про те, що виходить з розважального формату. Ба більше, саме Олександр був першим, хто про це розповів публіці та підготував її до сумної новини на рахунок зірки Нового каналу.

Натомість Лесі Нікітюк продовжує працювати, і має також мотивацію просуватися і в інших напрямках. Наприклад, 3 роки тому вона взяла участь у зйомках серіалу, однак, він хоча і пройшов стадії виробництва, так і не вийшов на екрани через події в країні. Сам Олександр Педан активно займаєтьсящий блогерською діяльністю, зокрема знімає з дочкою різні освітні заклади в Україні та робить огляди.

Олександр Педан розповів про свої почуття до Лесі Нікітюк

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua