Як українські зірки виглядали у школі

04 вересня 2024 р. 12:43

04 вересня 2024 р. 12:43


Цьогоріч 2 вересня українські школярі розпочинають навчальний рік. У День Знань пропонуємо дізнатися, як виглядали зірки шоубізнесу в шкільні роки. Спробуєте вгадати, хто зі знаменитостей на фотографіях?

silmedia_zgcl/Vz_vNu3Ig.jpeg

silmedia_zgcl/DD5vNXqIg.jpeg

На першому фото співачка Джамала . У шкільні роки майбутню народну артистку України Джамалу (Сусану Джамаладінову) однолітки дражнили через релігію і любов до співу, звали «задротом», «селом», а також насміхалися через «чудернацьке» прізвище. Однокласники жартома називали Джамалу — Сусаніта Гонсалес Санчес, адже вона захоплювалася іспанською музикою і часто носила яскраві речі.

silmedia_zgcl/VCmKHuqIR.jpeg

silmedia_zgcl/NoTOHX3IR.jpeg

На фото телеведуча Леся Нікітюк . Дитинство і юність зірки пройшли в рідному місті Хмельницькому, де вона закінчила школу:

silmedia_zgcl/WvQFNX3Sg.jpeg

silmedia_zgcl/1poFNX3IR.jpeg

На фото Злата Огнєвич . Співачка розповіла, що з нетерпінням чекала на вересень заради того, аби піти в музичну школу. Злата зазначила, що ходити на заняття з музики вона любила більше, аніж звичайні шкільні уроки. На архівному фото вона показала своє першу вчительку з класу фортепіано.

silmedia_zgcl/fT75NX3IR.jpeg

silmedia_zgcl/hxxcNXqSg.jpeg

На фото Ігор Кондратюк . Він закінчив із золотою медаллю школу на Херсонщині. У шкільні роки Ігор Васильович підробляв помічником комбайнера. У нього були певні здібності до точних наук, тому Кондратюк вирішив вступити на радіофізичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

silmedia_zgcl/h1vpNX3Sg.jpeg

silmedia_zgcl/v3BtNX3Sg.jpeg

На фото Ольга Сумська . З 1973 по 1982 роки вона навчалася у запорізькій школі № 1. А потім разом із батьками переїхала до Полтави, де й закінчила школу. Паралельно з навчанням у середній школі здобула музичну освіту.

silmedia_zgcl/poaYNu3Sg.jpeg

silmedia_zgcl/B26YNXqIg.jpeg

На фото гімнастка Анна Різатдінова . У шкільні роки її називали прогульницею, у вільний від навчання час вона займалась спортом:

silmedia_zgcl/iwOsNXqIR.jpeg

silmedia_zgcl/ZuS8HuqSR.jpeg

На фото Андрій Шевченко . Він навчався у київській школі №216 на Оболоні з першого по десятий клас. Спортсмен у шкільні роки захопився хокеєм, але батько наполіг, щоб син займався футболом. Коли Андрію виповнилося дев'ять років, тренер Олександр Шпаков зарахував його до юнацької команди київського «Динамо».

silmedia_zgcl/vQrXHuqIR.jpeg

silmedia_zgcl/bAD9HX3SR.jpeg

На фото Сергій Бабкін . Шкільні роки Бабкін провів у Харківському ліцеї мистецтв №133, також закінчив музичну школу №13 по класу флейти. Він розповів, що в школі його били за те, що він любив одягати яскравий одяг.

silmedia_zgcl/PrQrNu3Sg.jpeg

silmedia_zgcl/YKMjNX3IR.jpeg

На фото Alyona Alyona. Реперка розповіла, що страждала від булінгу в дитинстві. Вона не піддавалася булінгу до моменту переїзду в інше місто, де почала вчитися в новій школі. Alyona Alyona почала навчатись у маленькій гімназії до 200 учнів, де, як вона зазначає, була єдиною «смачною», через що її почали дражнити інші.

silmedia_zgcl/pcTjNu3SR.jpeg

silmedia_zgcl/cQXCHX3Ig.jpeg

На фото Артем Пивоваров . Співак навчався у Вовчанській середній школі. З раннього дитинства Артем виявляв інтерес до музики. Батьки співака — медики, які хотіли, щоб їхній син у майбутньому став хірургом. Музикант став писати власні пісні з 12-річного віку. Спочатку продавав їх виконавцям, а коли накопичилася певна сума грошей, вирішив, що настав час долучитися до сцени самому.

silmedia_zgcl/pZWXHX3Sg.jpeg

silmedia_zgcl/GtilHXqIg.jpeg

На фото Володимир Зеленський . Він розповідав, що попри те, що він з інтелігентної родини, у шкільні роки він був хуліганом і навіть забіякою. Навчаючись у 95-ї гімназії, він активно займався спортом, музикою (грав на фортепіано) і грав у театрі.

silmedia_zgcl/50vQNu3Ig.jpeg

silmedia_zgcl/IgbwHX3Ig.jpeg

На фото Надя Дорофєєва . На світлині майбутній артистці сім років і вона йде до першого класу:

silmedia_zgcl/ots8NXqIg.jpeg

silmedia_zgcl/kXeUNXqIR.jpeg

На фото Володимир Дантес . У шкільні роки він був хуліганом та зривав уроки:

Стояти і мовчати — основна роль школярів на святковій лінійці

Перше вересня. Теплий вересневий день. Учні йдуть до школи. Припустімо, на термометрі 25 градусів тепла. Усі класи одне за одним шикуються на шкільному плацу. Мабуть, учням хочеться поговорити, бо біл...

Сподобалась стаття? Mожеш подякувати авторці гривнею.

Ще по темі :

17 квіт.

13 вер.

20 лист.

Ще з рубрики : " Культура "

Останні публікації

Обговорення

Написати коментар

Як українські зірки виглядали у школі

Джерело: sil.media (Культура)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua