34-річна Ольга Харлан виходить заміж за італійського бойфренда Луїджі Самеле

06 вересня 2024 р. 05:42

06 вересня 2024 р. 05:42


Відома українська спортсменка повідомила про заручини зі своїм коханим. Знаменитість показала ніжну обручку, з якою її обранець встав на одне коліно.

Більш як 5 років відома українська фехтувальниця Ольга Харлан перебуває у стосунках з італійським спортсменом Луїджі Самеле. Час від часу зіркова пара радувала шанувальників сімейним контентом, а тепер здивувала приємними новинам – українська зірка виходить заміж за свого коханого.

Ольга Харлан виходить заміж

Про це стало відомо після того, як Ольга Харлан зробила спільну публікацію з Луїджі Самеле на своїх сторінках у соціальній мережі Інстаграм. Закохані показались на тлі морського заходу сонця, але головним акцентом на фото була рука фехтувальниці з красивою обручкою – ніжне срібло з блискучим камінцем.

В описі до нової публікації Ольга Харлан жартівливо написала, що вона й не очікувала цієї пропозиції, але з відповіддю навіть не сумнівалась – відповіла “Так” без роздумів. На кадрі можна помітити щасливий вираз обличчя знаменитої спортсменки та спокій у суміші з радістю в очах її коханого.

Нагадаємо, що зіркова пара разом з 2019 року. Їхнє знайомство пройшло на “робочому” місці – Луїджі Самеле, майбутній чоловік Ольги Харлан, також фехтувальник, але представляє він свою рідну країну Італію. Закохані рідко діляться спільними світлинами, але час від часу таки радують фанатів.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан повідомила про заручини з італійцем Луїджі Самеле

Так, наприклад, напередодні позаминулого Нового року вони вирушили у романтичну подорож до Франції. У Парижі закохані провели вікенд своєї мрії та вирішили показати його підписникам. Користувачі мережі мали змогу спостерігати за коханням пари.


odnaminyta.com

34-річна Ольга Харлан виходить заміж за італійського бойфренда Луїджі Самеле

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua