Джамала публічно відмовилась жити по сусідству з Дмитром Монатіком і розповіла про ревнощі

07 вересня 2024 р. 17:37

07 вересня 2024 р. 17:37


Джамала, відома українська співачка, ще декілька років тому говорила про свої плани стати сусідкою свого колеги Дмитра Монатіка. Знаменитість разом із чоловіком вирішили, що їм із дітьми тіснувато у столичній квартирі, а тому подружжя почало думати, що робити далі.

Так, в один момент Джамала та її обранець придивились ділянку, де б хотіли побудувати власний дім. Як виявилось, неподалік живе артист Дмитро Монатік. Шанувальники були впевнені, що зірки стануть сусідами, але сталось не як гадалось.

Джамала відмовилась бути сусідкою Монатіка

Джамала у новому випуску програми “Ранок у великому місті” зізналась, що їхні з чоловіком плани про переїзд у будинок скасовані. Зірка не стала називати причини, але й не припускала можливості, що вони таки можуть повернутись до думки про переїзд – за словами Джамали, це вже в минулому.

Українська співачка Джамала розповіла про скасування переїзду в заміський будинок з родиною

Разом із тим, родина відомої української співачки за останній рік стала ще більшою. Знаменитість навесні цього року стала мамою ще одного хлопчика. Зірка народила Аліма, до якого вже почав ревнувати її середній син Селім.

Співачка пригадує, що раніше було навпаки – її найстарший син Емір ревнував до середнього Селіма. Тепер же середня дитина зіркової пари ревнує до наймолодшого члена родини. Зірка зізналась, що середньому сину підходить, тільки коли його мама каже, що малюк – його.

Непросто сприймають сини Джамали і її постійні роз’їзди. За останні два з половиною роки знаменитість часто покидала дім заради благодійних концертів, для її синів це завжди було випробуванням.


odnaminyta.com

Джамала публічно відмовилась жити по сусідству з Дмитром Монатіком і розповіла про ревнощі

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua