Історія кохання Юлії та Андрія Пятових

07 вересня 2024 р. 20:16

07 вересня 2024 р. 20:16


Якщо послухати дружину Андрія Пятова, життя з футболістом – далеко не мед. Чоловіка весь час немає поряд у потрібну хвилину, а якщо отримує травму, то й узагалі без кар’єри може залишитися.

Знайомство Андрія Пятова з Юлією відбулося у спортклубі, де хлопці займалися з тренером, а дівчата вправлялися в аеробіці. Гімнасток попросили провести заняття для футболістів. Тоді вони побачили одне одного вперше.

А потім раптово перетнулися у нічному клубі, куди дівчина прийшла з подругою, а Андрій був із товаришем, який згодом став їхнім кумом. Відтоді подружилися попри те, що вона старша на 3 роки.

Історія кохання Юлії та Андрія Пятових

Юлія влаштувала систему призів – за кожне відбите пенальті голкіпер отримував поцілунок від дівчини. Коли побралися, почали один за одним з’являтися діти. Дружина подарувала благовірному аж четверо нащадків.

Історія кохання Юлії та Андрія Пятових

Дітей виховують відповідальними за власні вчинки. Батько намагається прищепити думку, що слава – не головне у житті, до чого треба прагнути. Вони не хваляться у школі видатними заслугами татка у футболі. Але з іншого боку, мама завжди каже, що мають досягнути в житті кращих результатів, аніж вони з татом.

Історія кохання Юлії та Андрія Пятових

Дар’я торік закінчила школу, захоплюється акторською майстерністю. А ще чудово танцює та придумує моделі одягу. Ще й у футбол із хлопцями ганяє – як батько, стоїть на воротях. Мілана, надихнувшись прикладом старшої сестри, теж вирішила вивчати акторську майстерність. А взагалі захоплюється гімнастикою.

Історія кохання Юлії та Андрія Пятових

Найменша з дівчаток Мая не відстає – танцює та робить гімнастичні вправи. Синочок у родині один – Лев. Йому всього 5 рочків, тож поки невідомо, чим захоплюватиметься, коли підросте.

Свято в родині настає, коли всі збираються разом. Можуть поїхати на дачу, де матуся частує всіх фірмовим супом із пельменями. На відпочинок теж намагаються їздити всім гуртом.

А коли татусь на зборах, то щовечора зустрічаються у відеорежимі. Глава родини має все знати – хто що робив і де перебував протягом дня.


odnaminyta.com

Історія кохання Юлії та Андрія Пятових

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua