Макколей Калкін та Бренда Сонг на червоній доріжці кінофестивалю в Торонто

07 вересня 2024 р. 22:01

07 вересня 2024 р. 22:01


Макколей Калкін та Бренда Сонг сяють на червоній доріжці в Торонто

Актор Макколей Калкін та його кохана Бренда Сонг приголомшили всіх своїм стильним виходом на червону доріжку міжнародного кінофестивалю в Торонто . Подія, яка відбувалася у Рой Томсон-Хол , стала справжнім святом моди та кінематографу.

Калкін, який відомий своєю роллю у фільмі «Сам удома, » вибрав лаконічний темний костюм та окуляри, що додало йому елегантності та шарму. Тим часом, Бренда Сонг з’явилася в стильній сукні, прикрашеній коштовностями, привертаючи до себе всі погляди. Пара, яка разом з 2017 року після зустрічі на зйомках фільму Changeland у Таїланді, виглядала неймовірно гармонійно.

Складні стосунки з батьком та роль батьківства

Макколей Калкін відверто розповів про свої складні стосунки з власним батьком Кітом Калкіним, що вплинули на його власне батьківство. Актор, який має двох дітей від Бренди Сонг, зізнався, що День батька для нього є особливим святом, хоча й непростим.

«Якщо ви знаєте трохи про мене, то ви б знали, що у мене були складні стосунки з Днем батька в минулому, » — написав актор в Instagram.

У своїй публікації Калкін зазначив, що після того, як сам став батьком, вирішив переосмислити це свято. Він вважає його більше святом для своїх дітей, ніж для себе самого.

Побачення з майбутнім

Актор також поділився, що його власний досвід з батьком став для нього своєрідним уроком, що допоміг йому стати кращим татом для своїх дітей. Він підкреслив важливість занотовування того, як не варто поводитися, щоб уникнути повторення помилок минулого.

«З самого раннього дитинства я знав, що мені краще занотовувати. Нотатки про те, як не бути, нотатки про те, яким я не хочу бути, коли виросту, » — каже Макколей.

Заключення

Вихід Макколея Калкіна та Бренди Сонг на червону доріжку кінофестивалю в Торонто став яскравим нагадуванням про те, що справжня любов і стиль не знають меж. Їхня історія кохання та боротьба з минулими труднощами надихають багатьох.

Макколей Калкін та Бренда Сонг на червоній доріжці кінофестивалю в Торонто

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua