Христина Соловій розповіла про стосунки з Святославом Вакарчуком

07 вересня 2024 р. 22:55

07 вересня 2024 р. 22:55


Христина Соловій розповіла, як не змогла зберегти найцінніше, що було між нею та Святославом Вакарчуком. Співачка вже не приховує правду про них.

Останні декілька років Христина Соловій не надто охоче коментувала все, що пов’язано з її екс-наставником Святославом Вакарчуком. Складалося враження, що вона хоче захистити його приватність, боїться сказати зайве, не бажає помилитися.

Цьому було просте пояснення: на той момент вони ще не розірвали своє співробітництво, хоча публіка вважала, що артистка вже працює самостійно.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя

Виявляється, цьому було просте пояснення: Святослав Вакарчук залишався її продюсером. Насправді, контракт сплив лише 2024-го. І коли це сталося, Христина Соловій одразу дала знати про дану зміну у її кар’єрі, а також розповіла правду про те, що між ними відбувалося.

Як відомо, обидвом прописували роман. Вакарчук дійсно розлучився зі своєю дружиною та зійшовся з іншою. Але обраницею артиста стала не Христина. Навпроти, із Соловій в нього в якийсь момент зіпсувалися стосунки.

Виявляється, до станція, яка між ними відчувалася, існувала насправді, і не була уявою глядачів. У своєму інтерв’ю співачка зізналася, що допустила помилку під час роботи зі своїм продюсером. За її словами, вона попросила його дати їй більше волі у творчості. Мовляв, не хоче, щоб її композиціях так сильно відчувався його вплив.

Святослав Вакарчук, як автор багатьох пісень українських виконавців та дуже успішний музикант, хоча і не влаштовував ніяких сварок і не давав зрозуміти, що образився, дистанціювався від своєї підлеглої.

Варто відзначити, що останні 5 років Христина Соловій дійсно випускала здебільшого свої пісні, а її творчість значно трансформувалася. Комусь це до вподоби, хтось навпаки її критикує і запевняє, що раніше було краще. Втім, дещо залишається незмінним: Вакарчук ніби зробив все, що попросила в нього Христина.

Христина Соловій розповіла про стосунки з Святославом Вакарчуком

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua