Майкл Дуглас приїхав до Києва

13 вересня 2024 р. 00:52

13 вересня 2024 р. 00:52


Американський актор Майкл Дуглас 11-го вересня приїхав до Києва. 79-річну кінозірку супроводжує їхній із Кетрін Зетою-Джонс син Ділан.

Про прибуття цілої низки високих гостей повідомили на офіційній сторінці Укрзалізниці у Facebook.

Так, для участі в четвертому саміті міжнародної Кримської платформи та інших заходах, окрім Дугласа, прибули: держсекретар США Ентоні Блінкен, президент Литви Ґітанас Науседа та перша леді Литви Діана Наусєдєнє, прем’єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович, прем’єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня, голова Сенату Чехії Мілош Вистрчіл, голова Парламенту Молдови Ігор Гросу, міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі.

Також до столиці України приїхали перші леді й джентльмени Данії, Фінляндії, Естонії, Сербії, Словенії, Белізу та Гватемали.

«Всі вони тут, щоб вкотре затвердити свою підтримку Україні у її боротьбі проти країни-окупанта та продемонструвати готовність стояти поруч з українцями стільки, скільки це буде потрібно», — говориться в дописі.

На фото з залізничного вокзалу Майкл із Діланом не засвітилися, зате охоче попозували на тлі Андріївської церкви.

Майкл Дуглас в Києві

«Під час прогулянки Майкл відвідав Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу та парк «Володимирська гірка», де оглянув мальовничі краєвиди Дніпра, після чого завітав до величної Андріївської церкви», — повідомило Управління туризму та промоцій КМДА.

«Почесний гість був вражений красою архітектури нашого улюбленого міста, а також активно цікавився історичними подіями, які відбувалися у Києві», — додається в заяві.

Тим часом зірковий кухар Євген Клопотенко вже встиг нагодувати закордонних гостей як годиться. Про це він написав у Instagram.

Майкл Дуглас і Євген Клопотенко

«Актор Майкл Дуглас (поїв у нас і тепер його основний інстинкт — це навернути борщу із салом)», — похвалився Євген.

Як відомо, Майкл Дуглас із початку повномасштабного вторгнення висловлював свою підтримку Україні та захоплення українцями.


pravda.com.ua

Майкл Дуглас приїхав до Києва

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua