Фахівець з мови тіла розповіла, чи сварився Аффлек з Джей Ло під час нещодавньої зустрічі

19 вересня 2024 р. 05:01

19 вересня 2024 р. 05:01


Бен Аффлек і Дженніфер Лопес зустрілися у Беверлі-Гіллз, коли вони провели день разом зі своїми дітьми. Джуді Джеймс, британський фахівець з мови тіла, заявила про свою інтерпретацію знімків, які викликали ажіотаж серед шанувальників.

Бен Аффлек не має проблем у стосунках із дружиною

Бен Аффлек і Джей Ло виглядали напруженими, коли вони возз’єдналися вперше після того, як співачка подала на розлучення. Але, за словами Джуді, хоча пара спочатку демонструвала «ознаки напруги», розлучені чоловік і дружина насправді демонстрували «відсутність ворожості» один до одного.

Бена з Дженніфер бачився у компанії 15-річного Фінна та 12-річного Семюеля — і 16-річних близнюків Дженніфер, Еммі та Макса. Бен також виховує 18-річну Вайолет. Незважаючи на те, що багато шанувальників припустили, що пара конфліктувала під час зустрічі, Джуді заперечила і натомість припустила, що мова тіла між парою показує, що вони відкриті для спілкування один з одним.

Джуді сказала: «Є деякі ознаки напруги у виразі обличчя Бена та Дженніфер, коли вони йдуть разом, але деякі з їхніх сигналів натякають на відсутність холоду та певне можливе взаємне бажання спілкуватися» .

На одному фото, яке, здавалося, показує, що Бен виявляє гнів до Джей Ло, Джуді натомість припустила, що мова тіли пари показу близьку розмову.

«Бен нахиляється в один момент, коли вони йдуть разом, ніби бере участь у більш інтимній розмові, і їхня близькість говорить про відсутність ворожості, незважаючи на те, що він також махнув руками» , — сказала вона.

Експерт з мови тіла додала: «Але ключовий сигнал надходить від їхніх рук, які знаходяться досить близько, щоб доторкнутися, руки обидва тримають вільними, незважаючи на те, що під рукою є речі, такі як його банка з напоєм і її сумка, які можна використовувати як бар’єр» .

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LA.GOSSiP (@la.gossiptv)

На наступних фотографіях пара на водійському та пасажирському сидіннях автомобіля. Джуді стверджувала, що Джей Ло не плакала, як припускали деякі люди.

«Я майже впевнена, що Дженніфер не плакала на фото автомобіля. У неї кінчик одного кігтя торкається її обличчя, і не витирає сльози» , — говорить експерт.

Оцінка Джуді про те, що пара насправді була відкритою один для одного, збігається з повідомленнями на Page Six про те, що вони були помічені під час поцілунків у другій половині дня. Видання повідомило, що пару бачили під час ніжностями на сніданку з дітьми.

Джерело стверджувало, що Бен і Дженніфер були «в Polo Lounge в готелі Beverly Hills, тримаючись за руки і цілувалися».

Інсайдер пояснив, що їхні діти також були поруч у ресторані, «але за окремим столиком». Наприкінці сніданку Дженніфер Гарнер приїхала, щоб забрати своїх дітей від Аффлека, а Бен поїхав з дружиною на машині.

Фахівець з мови тіла розповіла, чи сварився Аффлек з Джей Ло під час нещодавньої зустрічі

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)