Дружина Віктора Павліка зізналась, звідки гроші на кредит і нову квартиру

19 вересня 2024 р. 18:05

19 вересня 2024 р. 18:05


Дружина відомого українського співака Віктора Павліка поділилась подробицями купівлі квартири у Києві. Катерина Репяхова зізналась, як вони наважились на такий крок.

Відомий український співак Віктор Павлік і його дружина Катерина Репяхова оголосили про важливу подію у своєму житті. Зіркова пара придбала нову квартиру в столиці та разом зі своїм сином переїхала туди жити. Тепер артист зі своєю обраницею мають набагато більше місця для життя, декілька десятків додаткових “квадратів” і чудове розташування.

Як Павлік купив квартиру у Києві

Так, наприклад, Катерина Репяхова вже розповідала про те, що їх із сином Михайлом тепер набагато простіше дістатись до дитячого садочку. Знаменитість розповіла, що тепер вони живуть в тому районі, де знаходиться навчальний заклад, а отже можуть більше гуляти пішки та проводити час поза машиною. Зірка дуже рада цій події.

Дружина Віктора Павліка розповіла про подробиці купівлі нової квартири в одному з районів Києва

Втім, придбати нову та більшу квартиру для зіркової пари було непросто з психологічної точки зору. Катерина Репяхова поділилась зі своїми шанувальниками – гроші у них були, але вони не могли дозволити собі витратити ці кошти. Як пояснила знаменитість, їй потрібно було працювати над своїм фінансовим мисленням, аби перетнути кордони та дозволити собі жити комфортне життя. Врешті-решт, блогерка змогла це зробити.

Дружина Віктора Павліка розповіла про подробиці купівлі нової квартири в одному з районів Києва

Дружина українського співака подякувала своїм підписникам і шанувальникам за їхні привітання, але зізналась, що це рішення для неї та для її чоловіка було непростим. Катерина Репяхова не стала ховати власні почуття й зізналась – життєві зміни спершу її сильно бентежили та лякали, а тому потрібно було докласти зусиль, аби наважитись на цей крок.


odnaminyta.com

Дружина Віктора Павліка зізналась, звідки гроші на кредит і нову квартиру

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua