Саша Бо поміркувала про розподіл обов'язків між чоловіками та жінками

20 вересня 2024 р. 00:53

20 вересня 2024 р. 00:53


Блогерка та багатодітна мама Саша Бо (Олександра Тарнавська), чиїй молодшій дитині ще немає року, відповіла своїм підписницям на актуальне і для неї, і для багатьох жінок питання: «як не йо*нутись?».

Як анонсувала 29-річна Саша, своїм дописом-відповіддю на нього у Instagram вона «відкрила скриньку пандори».

«Сьогодні мене запитали: «як не йо*нутись в материнстві?». Я відповіла, що потрібно просити допомоги, якщо її нема, і не відмовлятись від неї, коли пропонують. І що дітей роблять двоє співучасників, які зобов’язані ділити за це обов’язки та відповідальність», — почала блогерка.

Саша Бо і троє дітей

Олександра — мама двох синів і доньки

Блогерка узяла до уваги, що ситуації у всіх різні — є сім’ї, де працює лише один із батьків, є такі, де працюють обоє, а де такі, де не працюють обидва.

«Десь можна сказати, що якщо чоловік працює і він єдиний годувальник сімʼї, то в жінки немає вибору, як залишатись в декреті 24/7 і готувати їсти втомленому чоловіку. І так, я вірю в це, якщо віддати себе повністю дитині та своєму обранцю — це щирий вибір самої жінки. Але давайте згадаємо питання, яке мені задали», — зазначила Саша Бо.

«А ще краще, давайте згадаємо, що таке пологи? Це важкий процес, природній чи кесарів, не важливо. З ускладненнями чи без, це все одно шалене фізичне виснаження. Це бажання полежати хоча б днів два, щоб прийти до тями. Це гормональний збій і шторм в голові. Це стрес. Це сльози. Це страх. Це розпач і невідомість перед чимось новим… І замість того, щоб приділити жінці максимааааальну кількість уваги хоча б в перший післяпологовий місяць, її залишають один на один з немовлям зі словами «ну ти ж мама». Дитину в руки і вйо годувати грудьми кожну годину (і вночі!). І як тут не й*бнутись?», — риторично поцікавилася вона.

Олександра Тарнавська

Блогерку запитали, «як не йо*нутись у материнстві», і вона відповіла

Тарнавська вирішила звернутися до всіх чоловіків, що її читають.

«Дорогі чоловіки, будь ласка, вмійте з гідністю нести відповідальність за власних дітей. Питайте кохану спершу про її самопочуття, чи поїла вона, чи поспала вдень хоча б годину разом з дитиною, а потім вже питайте за дитину», — закликала блогерка.

«На жаль, більшості чоловікам стає погано навіть від однієї думки провести цілий день з дитиною сам на сам. Та на щастя, чоловіки з великої букви ще не вимерли», — додала вона.

«Цінуйте своїх жінок і бережіть їх ментальне здоров’я, бо поки дитина не піде в школу, мама віддає всю себе іншій маленькій людині, поки ви будете думати, що це ніяк не відобразиться на її здоров’ї. Це на ваших стосунках відобразиться в першу чергу», — запевнила вона.

Саша Бо і Платон Тарнавський

Саша з чоловіком та «співучасником»

Як відомо, Саша Бо виховує двох синів від попереднього шлюбу з блогером Ігорем Пустовітом, 8-річного Данила та 6-річного Євгена, а також 10-місячну доньку Віру від нинішнього супутника життя, Платона Тарнавського.


pravda.com.ua

Саша Бо поміркувала про розподіл обов'язків між чоловіками та жінками

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua