Як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

20 вересня 2024 р. 01:19

20 вересня 2024 р. 01:19


Гарік Кричевський порушив трудову династію, коли замість того, щоб працювати лікарем, подався у шоубізнес. Схоже, тепер і доньку Вікторію хоче збити з праведного шляху, залучивши до концертів.

61-річний Гарік Кричевський, попри те, що донька живе в Німеччині та працює лікаркою, як її бабуся, дідусь та інші родичі, частенько залучає Вікторію до своїх виступів. Ось і цього разу оголосив про концерт у Києві, показавшись разом із донею.

Як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Обидва співають пісню українською мовою. А підписники Інстаграм-каналу артиста, переглянувши фрагмент відео, зачарувались – як же Гарік і Вікторія схожі між собою! І це попри різні вікові та вагові категорії. Фани Кричевського накидали купу компліментів самому виконавцю, а заразом і його тендітній доньці:

“Слухаю вас уже років зо 20. Не перестаю дивуватися голосу, тембру й чарівним пісням”.

“Доця – копія тата”.

“Неперевершені, браво-о-о!”

“Така ніжна стишена кода від Вікторії”.

Як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Хтось пригадав минулі концерти Кричевського. А деякі ще тільки мріють втрапити до зали й послухати голоси двох членів однієї родини:

“Як же я чекаю на ваш виступ!”

Знайшлися й такі, що поцікавилися концертами в Нью-Йорку чи взагалі у США. Одна піаністка з Ізраїлю розповіла, що й гадки не мала про існування такого співака. Але її товариш із Дніпра запросив на концерт шансоньє, і Кричевський, на диво, зумів зачепити її музикальну душу за живе.

Отже, у музики, як бачимо, немає кордонів і меж. Якщо артист і справді талановитий та неординарний, він сподобається усім без виключення людям. Навіть тим, які не знають і не розуміють української мови, на яку Гарік переклав більшість своїх композицій.


odnaminyta.com

Як виглядає донька Гаріка Кричевського – повна копія тата

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua