Сара Фергюсон зворушливо відсвяткувала 65-й день народження

18 жовтня 2024 р. 10:45

18 жовтня 2024 р. 10:45


Сара Фергюсон поділилася з фанатами особливим постом у свій день народження, який пройшов 15 жовтня, наголосивши на важливості підтримки дочок у непростий для неї час. Нагадаємо, що минулого року у герцогині двічі діагностували онкологічні захворювання, вона перенесла мастектомію, а пізніше успішно поборола рак шкіри. Королівська особа тримала своїх фанатів у курсі подій, ділячись новинами в соцмережі, наголошуючи на важливості турботи про себе та закликаючи підписників вчасно проходити медичні обстеження.

«Дякуємо за всі ваші чудові побажання до дня народження! — написала в особистому блозі Фергюсон. — Я відчуваю неймовірну подяку за можливість знаходитися на цій землі щодня, відчувати запах квітів, читати та писати, а також бачити своїх дочок та онуків. Це був незвичайний, насичений рік — рік відновлення та зростання — і я почуваюся такою щасливою. Ще раз дякую всім вам, хто знайшов час, щоб привітати мене з днем ​​народження».

Герцогиня Йоркська поділилася фотографією, на якій вона відбита в яскраво-синьому жакеті, одягненому поверх різнокольорової блузки. Сара тримала в руках шматочок кексу.

4090_0.jpg (10.32 Kb)

Сара Фергюсон зворушливо відсвяткувала 65-й день народження

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua