Юрій Ткач показав легкий перекус на автозаправці

18 жовтня 2024 р. 14:48

18 жовтня 2024 р. 14:48


Знаменитий актор та гуморист Юрій Ткач ретельно зайнявся своєю фігурою та харчуванням. Артист показав свій перекус у дорозі, який свідчить лише про те, що любов до їжі у Юрія нікуди не зникла.

У сучасному світі зовнішній вигляд і фігура мають величезне значення, адже суспільство схильне сприймати струнких людей як більш успішних і впевнених у собі. Однак деякі представники українського шоу-бізнесу довели, що зайві кілограми можуть бути не лише частиною їхньої харизми, а й ключем до успіху.

Одним із яскравих прикладів є відомий актор і гуморист Юрій Ткач. З самого початку кар’єри він мав проблеми з зайвою вагою, але вміло перетворив цей недолік на свою особливість. У ролях доброзичливого і завжди позитивного товстячка Ткач став улюбленцем мільйонів глядачів.

Юрій Ткач розповів, як почав слідкувати за фігурою

Гуморист поділився, що вирішив взяти під контроль свій раціон і відмовився від усього, що він так любив. Солодке, випічка, смажена картопля та алкоголь — усе це Юрій вилучив із свого меню. Лише зрідка актор дозволяє собі бутерброд з маслом і червоною рибою або келих білого сухого вина. Така зміна раціону дозволила Ткачу скинути майже 10 кілограмів, хоча його любов до їжі залишається його слабкістю.

Юрій Ткач прокоментував, як почав слідкувати за вагою

Юрій Ткач показав легкий перекус на автозаправці

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua