Tкс-дружина Остапчука Горняк влаштувала шоу на свій день народження

18 жовтня 2024 р. 16:10

18 жовтня 2024 р. 16:10


Українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк днями відзначала свій день народження. Про власний вік зірка розповіла не всю правду.

Не так давно відома українська блогерка та колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк відзначила власний день народження. У такий важливий для себе день зірка вирішила акцентувати не на собі, а на тих, кому сьогодні дійсно потрібна увага та підтримка. Що відбувалось на святі, читайте у новій статті.

День народження Христини Горняк

Існує давня традиція – на святковий торт із нагоди дня народження ставити стільки свічок, скільки виповнилось років імениннику. Але Христина Горняк на своєму святковому торті вирішила залишити тільки 6 свічок. Звісно, це лише випадковість, адже насправді знаменитість зовсім не приховує свого реального віку.

Христина Горняк відзначила свій день народження, а на торті приховала правду про власний вік

Ба більше, про своє 38-річчя Христина Горняк розповідає із гордістю. За словами блогерки, у цьому віці вона почувається просто чудово – їй подобається і зовнішня, і внутрішня складова її особистості, а тому разом із собою знаменитість відчуває повну гармонію.

Про це говорить і настрій зірки протягом власного свята. З нагоди дня народження Христина Горняк вирішила влаштувати благодійний вечір. Хоча й ціль вечірки була – зібрати кошти тим, хто цього потребує, не обійшлось і без уваги до головної зірки вечора.

Христина Горняк відзначила свій день народження, а на торті приховала правду про власний вік

Наприклад, просто на заході зірку зі святом вирішив привітати Міша Крупін. Відомий український співак влаштував для блогерки сюрприз і заспівав їй власні пісні посеред вечору. Христина Горняк була щаслива отримати таке шоу на свій день народження, про що говорить її яскрава усмішка, коли вона знімала виступ друга на відео.


odnaminyta.com

Tкс-дружина Остапчука Горняк влаштувала шоу на свій день народження

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua