Зірка 1+1 Марічка Падалко ошелешила новим іміджем в готелі Hilton

18 жовтня 2024 р. 18:25

18 жовтня 2024 р. 18:25


Марічка Падалко не лише веде новини на 1+1. Вона ще й бере активну участь у різноманітних суспільно важливих заходах. Вбирається, відповідно, офіційно, але все одно без жіночих штучок не обходиться.

Марічка Падалко виклала в Інстаграм Сторіз із готелю Hilton у Києві. Телеведуча взяла участь у роботі конференції, організованої МОЗ спільно з Європейською Комісією. Підписники звернули увагу на зачіску знаменитості та її діловий костюм.

Марічка зачесала волосся, прибравши прядки з лоба. Так вона виглядає набагато солідніше. Одяг для серйозного заходу Падалко обрала темного кольору. Піджак більше нагадує за фасоном сорочку.

Зірка 1+1 Марічка Падалко ошелешила новим іміджем в готелі Hilton

Він на ґудзиках, з гострим сорочковим коміром. Верхній ґудзик жінка кокетливо розстібнула. Рукава трішки відвернуті, відкриваючи тонкі кисті знаменитості. Фасон приталений, що легенько розширюється донизу.

Спідниця не пряма, а у формі рибки. М’які оборки внизу додають власниці жіночності. Довжина – міді. Отже, все дуже стримано й водночас привабливо. Над таким костюмом дизайнерам довелося чимало помудрувати, щоб поєднати офіціоз та стильність.

Марічка сповістила, що конференція присвячена охороні здоров’я. Вирішувалися важливі питання інтеграції нашої системи медицини в європейську. Гостям-іноземцям теж було чому повчитися у наших спеціалістів. Адже в сучасних реаліях є певні наробітки у галузі надзвичайних ситуацій.

Знайшлися й досягнення в євроінтеграції медичних реформ. Та багато дечого ще доведеться зробити. Зокрема, трансформувати фармацевтичний сектор до європейського ринку, розглянути можливості застосування інвестицій у різні галузі медицини тощо. Одним словом, Марічка Падалко часу дарма не згаяла – займалася важливою справою.


odnaminyta.com

Зірка 1+1 Марічка Падалко ошелешила новим іміджем в готелі Hilton

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua