Моделі на шоу Victoria's Secret не дали крил і вона помстилася прямо на подіумі

18 жовтня 2024 р. 18:52

18 жовтня 2024 р. 18:52


Вже дві доби пройшло після довгоочікуваного шоу Victoria’s Secret (між іншим, першого за останні шість років!), але розмови про нього не вщухають і досі. Інфоприводів воно подарувало чимало: повернення улюблених «ангелів» і каблук Даутцен Крес, що застряг у подіумі, і дебют Кейт Мосс обговорили вже всі. Тепер соцмережі перейшли на інший момент шоу, яке на перший погляд здається зовсім не примітним.

Мова про вихід на подіум шоу Мікі Шнайдер. Справа в тому, що не всім моделям на показі Victoria’s Secret «дістаються» ті самі ангельські крила: деякі з них виходять у скромніших образах. Мікі Шнайдер, зважаючи на все, таке рішення бренду не сподобалося, що вона і вирішила продемонструвати прямо на подіумі. У соцмережах одразу ж звернули увагу на «нахабний» і «байдужий» вираз обличчя моделі, що говорить сам за себе.

Така поведінка не сподобалася шанувальникам бренду: вони звинуватили Шнайдер у писі та нагадали їй, що вона, між іншим, має бути вдячна за можливість взяти участь у шоу такого масштабу.


bilshe.com

Моделі на шоу Victoria's Secret не дали крил і вона помстилася прямо на подіумі

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua