Віра Брежнєва вперше після розлучення з Меладзе вийшла в світ з новим обранцем. Фото: ТСН

18 жовтня 2024 р. 22:25

18 жовтня 2024 р. 22:25


42-річна співачка Віра Брежнєва була помічена на концерті гурту «Океан Ельзи» у Києві з молодим та статним чоловіком. Подейкують, артистка перебуває у відносинах з цим красенем.

У 2023 році Віра Брежнєва оголосила про розлучення з Костянтином Меладзе. Тоді співачка не стала вдаватися у подробиці та розповідати причини розставання, але зізнавалася, що важко проходить цей етап у житті.

Останній рік Віра була самотньою, та нещодавно все змінилося. В Мережі почали ходити чутки, що Брежнєва знову у стосунках, а співачка лише підігрівала ці чутки своєю поведінкою. Так, одного разу Віра у своєму Інстаграм-блозі опублікувала фото великого букету квітів і зазначила, що може купувати собі квіти сама, та в цьому немає необхідності, бо “він це зробить”.

Віра Брежнєва вперше після розлучення з Меладзе вийшла в світ з новим обранцем

На днях Віру Брежнєву помітили на концерті гурту “Океан Ельзи” у Києві. Там співачка була не одна, а в компанії молодого і вродливого чоловіка, повідомляє ТСН.

Співачка була одягнена досить непримітно: у довгому чорному пальто, кедах та сонцезахисних окулярах. Її супутник також був одягнений у спортивному стилі.

Чи дійсно, цей чоловік є новим обранцем Віри невідомо. Вони не були помічені разом в обіймах і не трималися за руки. Та зірковий пліткар Богдан Беспалов, посилаючись на власні джерела, запевняє, що саме цей чоловік є новим бойфрендом Брежнєвої. Більше того, Беспалов підкреслює, що цей молодик не з простих: він заможний і має  багато зв’язків, як серед політиків і великого бізнесу, так і в шоубізі.

Нагадаємо, Віра Брежнєва офіційно була одружена двічі. З 2006 по 2012 рік співачка перебувала у шлюбі з нафтовим магнатом Михайло Кіперманом, від якого має доньку Сару. До Кіпермана співачка жила у цивільних відносинах з іншим чоловіком, від якого народила старшу доньку Соню. У 2015-му Брежнєва вийшла заміж за свого продюсера Костянтина Меладзе, з яким була у шлюбі до 2022-го року.

odnaminyta.com

Віра Брежнєва вперше після розлучення з Меладзе вийшла в світ з новим обранцем. Фото: ТСН

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua