Маша Єфросиніна похвалилася дорогими речами

22 жовтня 2024 р. 23:51

22 жовтня 2024 р. 23:51


Маша Єфросиніна ніколи не приховувала, що в її гардеробі багато дорогого брендового одягу, який вона скуповувала в минулому. Часи змінилися, але звички лишилися.

Машу Єфросиніна завжди називали найстильнішою ведучою на українському телебаченні. Сама знаменитість неодноразово зізнавалася, що обожнює красиво одягатися і зізнається, що минулому в неї навіть була “брендоманія” – зірка купувала і носила лише речі від відомих світових дизайнерів. Згодом, за словами Єфросініної, її попустило і в гардеробі стали з’являтися сильні речі з мас-маркету, які вона вміло поєднувала з дорогими аксесуарами.

Пройшло багато часу, все кардинально змінилося як у країні, так і в житті Марії, але звичка балувати себе дорогими покупками нікуди не зникла. Так, напередодні Маша Єфросиніна поїхала на ранковий сеанс у кіно. Заморочуватися з вбранням у свій вихідний телезірка не стала і одягла світло-сірий спортивний костюм та кросівки. Але не звичайні з мас-маркету, а Prada.

Маша Єфросиніна похвалилася кросівками Prada

Сьогодні подібна модель лише без перфорації на носовій частині коштує у магазинах близько 50 тисяч гривень.

Маша Єфросиніна похвалилася кросівками Prada

Нагадаємо, що нещодавно користувачі Мережі вирішили порахувати скільки коштує один із образів Маші Єфросініної. Наприклад взяли її вбрання на День народження і з’ясувалося, що сріблястий костюм у паєтках від бренду MALVA можна купити за 18 тисяч гривень. Однак увагу привернуло не вбрання, а прикраси. Справа в тому, що на Маші був золотий браслет від відомого ювелірного бренду Cartier за 7350 доларів (близько 300 тисяч гривень).

Зазначимо, що свою любов до дорогих прикрас Єфросиніна ніколи не приховувала. Однак у деяких випадках, її брендові “брязкальця” бувають зовсім не до речі, через що Марія регулярно потрапляє у скандали.Так на лекцію, де зібралися дружини військових, телезірка з’явилася у кільці та браслеті Cartier.

Маша Єфросиніна в прикрасах від Cartier

Автори ТГ-каналу Harley Quinn не змогли промовчати.

Маша Єфросиніна в прикрасах від Cartier

А що ви скажете з цього приводу?

Маша Єфросиніна похвалилася дорогими речами

Маша Єфросиніна похвалилася дорогими речами

Джерело: newsyou.info (Шоу-Бізнес)