Наймодніша жiноча та чоловіча спідня білизна в 2024 році

06 вересня 2024 р. 20:22

06 вересня 2024 р. 20:22


Мода постійно змінюється, а разом із нею – вміст нашого гардеробу. Які тенденції щодо жіночої та чоловічої спідньої білизни – чим нас здивують модні тренди цього року?

Модні кольори та стилі спідньої білизни

Час, коли завданням дизайнерів було шокувати оригінальністю моделей, минув. Ще кілька сезонів тому відомі бренди дивували нас сміливими поєднаннями візерунків, квітів та повсюдною асиметрією. Такі моделі й досі актуальні та є у продажі в інтернет-магазину Angel-Beauty . Але наразі актуальні тренди спідньої білизни повернулися до традиційних фасонів.

Класика і простота – ці дві риси домінуватимуть цього сезону як у чоловічій, жіночій спідній білизні. Майбутній сезон буде жіночним, але без зайвої інфантильності. Так, іноді з’являтимуться рюші чи мереживо, але вони не домінуватимуть у стилях цього року.

У пріоритеті буде класична простота, прикрашена мереживними вставками, які тонко підкреслюють жіночність. Хорошим прикладом є модні жіночі трусики Вікторія Сікрет . Їх простий крій гарантує комфорт навіть під час інтенсивних занять спортом, а пришите спереду мереживо підкреслює жіночність, не виставляючи її напоказ.

Наймодніша жiноча та чоловіча спідня білизна в 2024 році 1

Біла та чорна білизна ніколи не виходили з моди, однак кілька років тому їм довелося поступитися місцем барвистим пропозиціям. Цьогоріч тенденції знову розгорнуться на користь класики. І жінки, і чоловіки частіше обиратимуть модну спідню білизну білих і чорних кольорів.

Колір – це ще не все. Стиль теж важливий, але в цьому році головна практичність. Модна спідня білизна має радувати не тільки око, а й тіло. У ній має бути зручно, комфортно та безпечно для шкіри. За жодних обставин вона не повинна сковувати рухів. У сезоні 2024 спостерігається повернення до класичних фасонів. Більше ніякої спідньої білизни, яка тисне, завдає біль або впивається в тіло. Ідеальна жіноча та чоловіча нижня білизна має бути непомітною й невідчутною на тілі. Якщо відчуваються труси чи бюстгальтер, значить, із ними щось не так.

Тенденції спідньої білизни сезону в чоловічій моді

Модна чоловіча спідня білизна в сезоні 2024 року – це, перш за все, зручність у носінні, що безпосередньо навіяне еко-трендом. Більше ніяких штучних тканин, що не пропускають повітря. Тенденції нижньої білизни цього року передбачають використання натуральної бавовни з невеликою домішкою еластану. Завдяки цьому білизна добре облягає тіло, але забезпечує йому необхідну повітропроникність.

Крім згаданих вище трусів, дизайнери пропонують шорти-боксери у двох варіантах: облягаючі та більш вільні.

Тож, вибір завжди залежатиме від уподобань жінки чи чоловіка та того одягу, який він\вона збирається носити.

Наймодніша жiноча та чоловіча спідня білизна в 2024 році

Джерело: joy-pup.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua