Що слухають підприємці. 23 улюблені подкасти Томаша Фіали, Катерини Загорій, Артура Лупашко і ще чотирьох лідерів бізнесу

14 вересня 2024 р. 10:06

14 вересня 2024 р. 10:06


Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Засновник EdTech компанії Headway Антон Павловський у вільний час зазвичай читає книги, проте за кермом або під час пробіжки віддає перевагу подкастам. У його плейлисті – шоу Acquired, що розповідає історії топових компаній (наприклад, Microsoft і Starbucks) та складає інструкції для власників бізнесу, топменеджерів та інвесторів.

Дорогою на роботу подкасти слухає засновник та CEO Dragon Capital Томаш Фіала . Його мотивація – бути в курсі головних новин економіки і ділового світу.

Підприємців цікавить не лише бізнес. Членкиня ради директорів фармацевтичної компанії «Дарниця» Катерина Загорій за допомогою подкастів відкриває маловідомі сторінки історії та розвиває критичне мислення. А гендиректор Ribas Hotels Group Артур Лупашко – слухач шоу «Комік+історик», автори якого вивчають минуле з гумором.

Який подкаст радить послухати всім менеджерам CEO Uklon Сергій Гришков? Що на дозвіллі слухають голова наглядової ради Національного авіаційного університету Петро Чернишов і засновник Inzhur Андрій Журжій ?

Що слухають підприємці. 23 улюблені подкасти Томаша Фіали, Катерини Загорій, Артура Лупашко і ще чотирьох лідерів бізнесу

Джерело: forbes.ua (Лайфстайл)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua