Кольорові вії та сміливі стрілки: головні б’юті-тенденції з подіумів

18 жовтня 2024 р. 08:45

18 жовтня 2024 р. 08:45


Ми встигли розказати про тренди цього сезону , про дивні тренди минулого та сьогодення . Настав час зазирнути у майбутнє, аби встигнути підготуватися до нього. Ми передивилися всі минулі тижні моди у Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі і готові відзвітувати.

Отже, що цікавого нам підготували тренди майбутніх сезонів?

Кольорові павучі лапки

Якщо до цього, ми старанно фарбували вії, розчісували їх, аби не дай боже не склеїлися, то тепер потрібно прагнути до протилежного ефекту. Вії «павучі лапки» знову повертаються! Свого часу британська модель Твіггі вражала такими віями. Її макіяж може бути чудовим прикладом для натхнення.

Такі вії будуть гарно виглядати з нюдовим макіяжем. А ті красуні, які жадають більш одного акценту на обличчі, можуть додати яскравих фарб на губи.

Сміливі стрілки

Жодних кордонів та обмежень. Малюйте що і як заманеться. На подіумах ми побачили різнокольорові стрілки, на всю ширину повік, деякі навіть навідували скроні і це виглядало шикарно! Тому, поки ще є час, тренуйтеся, експериментуйте!

Яскраві тіні

Попитом користуються всі кольори, але особливо актуальні блакитні та рожеві відтінки. Вони старанно сигналізують «не бійся бути яскравою та сміливою». Це ніби повернення у часи хіпі, коли дівчата дозволяли собі навіть у макіяжі бути вільними.

Відтінки з металевим сяйвом

Час виблискувати, і у прямому і в переносному сенсах. Якщо з останнім мало чим допоможемо, бо хто зна, що вас настільки потішить. То з першим легко. Обираємо для макіяжу все, що у фіналі дає сталевий блиск. Це і тіні, і помада, рум’яна, туш, основа – все!

Насичена червона помада

Ця помада, як колись червоний прапор, який передавали і передавали всім. Ну не зникає вона з б'юті-трендів. І вірно робить! Бо зараз стільки відтінків, можна знайти свій і бути спокусливою та недосяжною мрією якогось шанувальника. Радять під неї обирати нюдовий макіяж, аби не забирати увагу від ваших вуст.

Пастельні рум'яна

У майбутньому панує витончена лаконічність на щоках, саме тому радять звернути увагу на пастельні рум'яна. Вони ідеально підійдуть як до повсякденного макіяжу, так і до вечірнього, матимете аристократичний вигляд.

Природні локони

Вітаємо, природність у моді. Тому, можна забувати про фіксацію кучерів, і надавати перевагу натуральним, природним локонам. З одного боку добре, особливо тим, хто має своє подібне волосся. А от тим, кому для цього треба попрацювати – проблемніше. Адже ми знаємо, що нема нічого складнішого за натуральність.

Гострий чубчик

Прощавай рівний чубчик, про нього ми знаємо по цьому сезону. Зустрічайте гострий! Ті, хто мав рівний, легко перейдуть на новий, гарному майстру зробити це не проблема. Інші звикайте до легкої недбалості, рваності, творчому кіпішу. Уявили? Ось це і є гострий чубчик майбутнього, ну, саме так його побачили на тижнях моди.

Косий проділ

Так, асиметрія повертається і це добре, бо саме такий проділ робить звичайну зачіску незвичайною. Крім того, це може суттєво візуально змінити форму обличчя, якщо в цьому є потреба. Він пом'якшить прямокутні риси, власницям серцеподібної, трикутної або грушоподібної форми допоможе зробити овал більш гармонійним.

Кольорові вії та сміливі стрілки: головні б’юті-тенденції з подіумів

Джерело: socportal.info (Мода)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua