Дочка співака R. Kelly звинуватила його у зґвалтуванні

18 жовтня 2024 р. 12:46

18 жовтня 2024 р. 12:46


Дочка відомого 57-річного американського співака R. Kelly, 26-річна Буку Ебі, розповіла, що батько зґвалтував її, коли їй було вісім років. На даний момент він відбуває 30-річний термін за виробництво дитячої порнографії, секс-торгівлю та рекет. Дівчина була на межі самогубства і кілька тижнів провела у психіатричній лікарні.

Співачка Буку Ебі (Джоанн Келлі) у документальному серіалі «Карма Р. Келлі: Подорож дочки» розповіла, що тривалий час перебувала у дуже тяжкому психологічному стані. Саме тому опинилася у психіатричній лікарні. Вона зламалася і сказала матері, Андреа Келлі, що з нею не все гаразд, коли вони йшли до школи.

Дочка співака R. Kelly звинуватила його у зґвалтуванні 1

Того ж дня мати зателефонувала до лікарні та відправила на лікування на два з половиною тижні. Вона була під дуже суворим наглядом із приводу самогубства. Потім протягом 2-3 місяців після цього вона фактично лежала на амбулаторному лікуванні, тому їй доводилося ходити до лікарні щодня.

Андреа, яка була одружена з співаком R. Kelly з 1996 по 2009 рік, побачила порізи на зап’ястя дівчинки. Тоді вона запитала, що трапилося і чи все гаразд з Буку Ебі. Вона дуже хвилювалася.

Також у новому фільмі співачка згадує, як прокинулася серед ночі від того, що батько торкався її, доки вона прикидалася сплячою.

Дочка співака R. Kelly звинуватила його у зґвалтуванні 2

А ось адвокат музиканта Дженніфер Бонджин спростовує ці звинувачення. Вона також сказала, що колишня дружина артиста висунула таке ж звинувачення багато років тому, його розслідував Департамент у справах дітей та сім’ї штату Іллінойс і виявив необґрунтованим.

Нагадаємо, R. Kelly перебував під вартою з 2019 року. Через три роки Федеральний суд Брукліна засудив його до 30-річного ув’язнення. Право на умовно-дострокове звільнення він може отримати 2045 року.

Дочка співака R. Kelly звинуватила його у зґвалтуванні

Джерело: joy-pup.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua