Рада підтримала відставку міністра юстиції Малюськи

04 вересня 2024 р. 14:24

04 вересня 2024 р. 14:24


Рішення підтримали 249 народні обранці

Варто зауважити, що коли Малюска виходив на трибуну Ради, його зустрічали потужними оплесками.

👀Рада аплодує міністру юстиції Малюсці… перед тим, як звільняти його

📽Залізний нардеп pic.twitter.com/j9qrnuLxPm

Нагадаємо, учора стало відомо, що міністр юстиції Денис Малюська підтвердив факт подання у відставку та подякував керівництву держави за п'ять років роботи. Посадовець подякував Володимиру Зеленському, Денису Шмигалю та Руслану Стефанчуку «за можливість попрацювати на цій надважливій та надцікавій посаді і бути корисним країні», а також завдячив очільникам споріднених комітетів та усім народним депутатам.

Як відомо, Денис Малюська перебував на посаді міністра юстиції України з 29 серпня 2019 року.

Також на засіданні 4 вересня депутати Верховної Ради проголосували за відставк у Олександра Камишіна з посади голови Мінстратпром.

Раніше повідомлялося , що сьогодні, 4 вересня, на засіданні Верховної Ради очікується звільнення шести міністрів та голови Фонду державного майна України. Перед тим засідали профільні комітети, які мають погодити звільнення посадовців.

До відома, Рада провалила звільнення Коваля з посади голови Фонду держмайна.

Раніше голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив , що до парламенту надійшла заява про відставку міністра закордонних  справ Дмитра Кулеби.

Нагадаємо, Ростислав Шурма йде з посади заступника голови Офісу Президента.  Також 3 вересня віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина написала заяву про звільнення з посади.

Рада підтримала відставку міністра юстиції Малюськи

Джерело: Главком