Кабмін призначив в.о очільника Мінреінтеграції. Ним став Анатолій Стельмах

06 вересня 2024 р. 15:47

06 вересня 2024 р. 15:47


У п'ятницю, 6 вересня Кабмін погодив звільнення Віктора Микити з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації, а також тимчасово поклав виконання обов’язків міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій на Анатолія Стельмаха.

Віктора Микиту призначили на посаду очільника Закарпатської ОДА 9 грудня 2021 року. На той момент він був чинним співробітником СБУ. Закарпатські медіа писали, що полковник Микита був заступником начальника управління СБУ в Запорізькій області, а згодом перейшов на аналогічну посаду до Центрального апарату СБУ. Він родом із Закарпаття.

Анатолій Стельмах: що відомо про нового в.о. міністра Мінреінтеграції

Анатолій Стельмах з 12 січня 2022 року до сьогоднішнього призначення працював заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Перед тим був начальником Інформаційного агентства Міністерства оборони України, має військове звання «полковник запасу», є членом Національної спілки журналістів.

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада підтримала відставку Ірини Верещук з посади міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Кабмін призначив в.о очільника Мінреінтеграції. Ним став Анатолій Стельмах

Джерело: chas.news (Політика)