НАБУ завершило розслідувати справу заступника голови Запорізької облради

06 вересня 2024 р. 16:00

06 вересня 2024 р. 16:00


НАБУ і САП завершили розслідувати справу за підозрою заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка, його помічника Олександра Чижеликова та депутата облради В'ячеслава Колесникова у наданні понад 650 тисяч грн неправомірної вигоди директору «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Про це повідомляє прес-служба САП, не зазначаючи прізвища цих фігурантів.

За інформацією «Слово і діло», йдеться саме про цих осіб.

«5 вересня 2024 року прокурор САП ухвалив рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата вказаної ради, яких викрили на наданні понад 650 тис. грн неправомірної вигоди одному з директорів медичного закладу охорони здоров'я за сприяння в перемозі наперед визначених суб'єктів господарювання при здійсненні медичних закупівель. На сьогодні за дорученням прокурора САП детективами НАБУ відкрито матеріали справи стороні захисту для ознайомлення» , – інформує прокуратура.

Як відомо, суд заарештував Куценка з альтернативою 3 млн грн застави . За нього внесли ці кошти і він вийшов зі слідчого ізолятора під наступні обов'язки: прибувати на першу вимогу; не відлучатися із Запоріжжя без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка та ще двох осіб у спробі підкупу директора медичного закладу охорони здоров'я.

НАБУ завершило розслідувати справу заступника голови Запорізької облради

Джерело: www.slovoidilo.ua (Політика)