В Одесі стався конфлікт між військовим і жінкою, у ТЦК заявили про перешкоджання роботі

07 вересня 2024 р. 17:24

07 вересня 2024 р. 17:24


В Одесі на відео потрапив конфлікт між військовим та жінкою біля ТЦК, в Одеському обласному ТЦК та СП пояснили це протиправними діями жінки й намаганням перешкодити роботі районного ТЦК.

Джерело : соцмережі, Одеський обласний ТЦК та СП

Деталі : Одеські телеграм-канали у неділю розповсюдили коротке відео, на якому видно, як чоловік у військовій формі кидається на жінку. Йому намагаються завадити інші люди, в тому числі військові та працівник поліції.

Одеський обласний ТЦК та СП заявив, що на опублікованому відео "пересічні громадяни намагаються вдатися до чергової дискредитації військових", а жінка "симулювала фізичну недугу" й заблокувала ворота збірного пункту.

Дослівно ТЦК : "Так, біля будівлі збірного пункту міста Одеси сталася ситуація, що привернула увагу суспільства. Громадянка в емоційному стані вчиняє дії, які перешкоджають роботі РТЦК та СП. Вона свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в'їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала фізичну недугу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК.

Військовослужбовці ТЦК та СП діяли відповідно до законодавства та викликали наряд патрульної поліції. По приїзду поліції громадянка почала вести себе ще агресивніше, здійснивши напад на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту. Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. Цей момент і потрапив на відео, яке викривлено та подано в анонімних (сумнівних) телеграм-каналах".

В Одесі стався конфлікт між військовим і жінкою, у ТЦК заявили про перешкоджання роботі

Джерело: pravda.com.ua