Союзники Трампа побоюються його провалу на дебатах з Гарріс – Politico

08 вересня 2024 р. 04:15

08 вересня 2024 р. 04:15


Дебати з Камалою Гарріс у вівторок, 10 вересня, можуть стати гарним шансом для Дональда Трампа відновити свої позиції в президентських перегонах. Однак деякі республіканці побоюються його провалу.

Про це пише Politico .

Відомі посадовці Республіканської партії та власні радники тижнями закликали Трампа зосередитися на критиці політики Камали Гарріс, але колишній президент не зацікавлений у відступі від особистих нападок. Це може зіграти з Трампом злий жарт.

«Я припускаю, що вона поводитиметься дуже, дуже агресивно, і намагатиметься цькувати його, дуже злитиметься, переходитиме на особисте та намагатиметься принизити його. Я думаю, сподіваюся, він поводитиме себе як хлопець, який був справжнім президентом, і просто буде спокійним та зосередженим», – зазначив колишній спікер Палати представників Ньют Гінгріч.

Союзникам відомого своєю пихатістю колишнього президента залишається сподіватися лише на вищі сили.

«Я думаю і молюся, що його можна дисциплінувати» , – сказала Тріша Маклафлін, одна з кількох республіканських стратегів.

Не дивлячись на хвилювання союзників, сам Трамп, схоже, не думає про це та не збирається уникати особистих образ. Коли подкастер Лекс Фрідман нещодавно закликав Трампа говорити про «позитивне бачення майбутнього замість критики іншої сторони» , колишній президент не погодився.

«Так, я вважаю, що критикувати треба. Я вважаю, що вони огидні» , – заявив Трамп.

Перші особисті дебати між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс відбудуться 10 вересня.

Нагадаємо, нещодавно телеканал ABC News опублікував правила, які регулюватимуть президентські дебати між віце-президенткою Камалою Гарріс та колишнім президентом США Дональдом Трампом. Вони триватимуть 90 хвилин з двома рекламними паузами.

Також раніше Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп неодноразово заявляв, що «має право» ображати свою опонентку від демократів Камалу Гарріс. Трамп каже, що не має великої поваги як до самої Гарріс, так і «до її інтелекту».

Союзники Трампа побоюються його провалу на дебатах з Гарріс – Politico

Джерело: www.slovoidilo.ua (Політика)