Гарріс випередила Трампа в опитуванні після теледебатів 10 вересня

13 вересня 2024 р. 09:01

13 вересня 2024 р. 09:01


Кандидат у президенти від демократів Камала Гарріс випереджає суперника від республіканців Дональда Трампа в опитуванні щодо підтримки на 5%. Результати змінилися після теледебатів 10 вересня.

Про це повідомляє агенція Reuters спираючись на результати опитування Reuters/Ipsos.

Дводенне опитування показало, що Гарріс має перевагу серед зареєстрованих виборців, що трохи перевищує чотири пункти переваги, яку вона мала над Трампом у опитуванні Reuters/Ipsos 21-28 серпня. За результатами опитування, Гарріс отримала 47%, а Трамп — 42%.

Як пише видання, це збільшило перевагу демократки над республіканцем напередодні президентських виборів США, які заплановані на 5 листопада.

Приблизно 52% виборців, знайомих з дебатами, сказали, що Гарріс «справляла враження високої моральної чесності». Про Трампа так сказали 29% виборців.

Дебати Гарріс і Трампа: що відомо

10 вересня у Філадельфії пройшли дебати між кандидатами в президенти США — Камалою Гарріс та Дональдом Трампом . 90 хвилин, дві перерви, без глядачів у залі та без вступних промов. Говорили, зокрема, про Україну, ХАМАС, Путіна, економіку США, мігрантів та справи проти Трампа. Це привернуло увагу 57,5 млн телеглядачів на семи телеканалах.

Згідно з опитуванням CNN серед спостерігачів за дебатами між кандидатами у президенти США Камалою Гарріс і Дональдом Трампом, проведеним SSRS, демократка Гарріс показала кращий результат, аніж республіканець Трамп.

Гарріс випередила Трампа в опитуванні після теледебатів 10 вересня

Джерело: chas.news (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua