У Білгороді ліквідовано російського пропагандиста (відео)

16 вересня 2024 р. 18:07

16 вересня 2024 р. 18:07


Пропагандист працював на каналі «Россия 1», очолював його Білгородський пункт. В ефірі вихваляв воєнних злочинців з російської армії, а також створював продукти для ресурсу Міноборони РФ – телеканалу «Звезда». Коробов також неодноразово отримував за це нагороди від російського диктатора Володимира Путіна.

Кремлівському пропагандисту Олександру Коробову зламали череп

Коробов родом з міста Комсомольск-на-Амурі Хабаровского краю РФ, але фактично жив у Білгороді. Водночас Коробов періодично навідувався до Москви «за інструкціями».

«У гонитві за визнанням та рублями від кремлівських господарів постійно виконував брудну роботу геть далеко від рідних місць – наприклад, на окупованих територіях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях», – йдеться у повідомленні ГУР.

На болотах ліквідовано воєнного злочинця та пропагандиста кремля коробова алєксандра «Краба» - ГУР МО pic.twitter.com/B0xQpkEQkV

За даними української розвідки, пропагандист не лише готував неправдиві матеріали про війну, а й особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України.

Нагадаємо, у Курській області РФ був тяжко поранений один з так званих «воєнкорів», пропагандист російського державної телерадіокомпанії Євгєній Поддубний.

До слова, Відземський окружний суд у Латвії засудив до реального тюремного терміну на один рік прокремлівську активістку Єлену Крейле у справі виправдання геноциду, злочинів проти людяності, миру та воєнного злочину.

Раніше США запровадили санкції проти російської телекомпанії Russia Today, а також «ТВ-Новости» та «Евразия». Під американськими обмеженнями також опинився російський пропагандист Дмитро Кисельов.

У Білгороді ліквідовано російського пропагандиста (відео)

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua